Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Zumba în scop caritabil
Cu mare bucurie și cu dor, în data de 29.11.2019 vă așteptăm cu drag la Casa de Cultură din orașul Borsec, la un nou eveniment caritabil, care are ca scop strângerea de fonduri micuței noastre prietene Szendike Lucaci, care din păcate are în continuare probleme de sănătate iar sprijinul nostru e binevenit.
2019-11-27
1394

La acest eveniment minunat, ne va întâmpina dragul nostru instructor și prieten Loránd Gergely, inițiatorul și principalul organizator al acestui eveniment, căruia de altfel îi mulțumim și îl așteptăm cu multă emoție.

Când zic sprijinul “nostru”, să știți că eu nu mă refer doar la oamenii care sunt organizatorii acestui eveniment sau la participanții de la orele de fitness și aerobic. Anul trecut am avut surprize mari când, în sală am văzut borseceni și nu numai, care au venit, au donat și au participat la eveniment privind cum noi ne zbenguim pe muzică și încercăm să facem coregrafii. Au fost și persoane care ni s-au alăturat și au reușit să prindă din coregrafii, apoi i-au mulțumit instructorului. Contează mult!

Prin “noi” înțeleg toată comunitatea în care trăim, și pe această cale vă invităm să fiți voi cei care organizează direct acest eveniment. Atât implicarea cât și prezența voastră este deosebit de importantă!
Înainte de Sărbătorile de iarnă este așa de frumos să te implici în astfel de evenimente, să oferi, să simți că ești dorit undeva pentru bunătatea ta. Astfel, într-un fel ne pregătim suflețelul pentru cea mai frumoasă sărbătoare din luna decembrie.
Szende astăzi este puțin mai bine, deși a trecut printr-o operație grea din nou. Mâine nu știm ce se va întâmpla. Vă rugăm să veniți alături de noi să participați din puținul vostru pentru o cauză bună. Orice ajutor mic este binevenit! Recunoștință celor care și până acuma și-au oferit sprijinul.

Vă mulțumim și vă rog să nu uitați data de 29.11.2019!!!!

Julianna Bordanciuc

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro