Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro

Salutăm Vizitatorii Poienii Zânelor!

Stațiunea Borsec se consideră de secole locuri, care fac minuni. Parametrii naturali nu s-au schimbat nici astăzi. Panorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor.

citeste mai departe

 

Ultimele stirivezi toate
2020.09.08
Peste trei săptămâni avem alegerile locale
În data de 27 septembrie anul curent, duminică, vor avea loc alegerile locale în România. La Borsec, ca și în anii precedenți, cele două circumscripții vor fi în clădirea primăriei și la Liceul Tehnologic "Zimmethausen".
2020.09.02
„Ceaun” de Cultură și Outdoor, la Borsec!
În weekend-ul 4-6 septembrie, Borsec-ul pre(gătește) un Ceaun de Cultură și Outdoor!
2020.08.05
Borsec se pregătește pentru o investiție privind creșterea eficienței energetice
Peste 80% din energia utilizată pentru iluminatul public în  localitatea Borsec va fi economisită imediat ce programul de modernizare aprobat de consiliul local în ședința din luna iulie va fi implementat.
2020.07.29
Din pasiunea pentru cai a înflorit o afacere
De la mijlocul lunii iulie, locuitorii Borsecului și turiștii care vizitează stațiunea au parte de o experiență aparte. O trăsură trasă de cai, care amintește de Vestul Sălbatic, a început să parcurgă străzile din stațiune.
2020.07.24
Cu un pas mai aproape de proiectul de 7 milioane euro
Un proiect de mare anvergură inițiat de către Primăria Borsec este cel depus în cadrul Programului Operațional Regional. Este vorba de un proiect integrat, prin care se vor efectua investiții de 7 milioane de euro, care vor cuprinde construcţii noi, reconsolidarea unor construcţii publice, dezvoltarea infrastructurii din oraş şi modernizarea zonelor publice. Proiectul a fost declarat eligibil de către autoritatea de management, acesta fiind unul dintre cei mai importanți pași până la semnarea contractului de investiție.
2020.07.16
Starea de alertă a fost prelungită!
Guvernul a adoptat, în şedinţa extraordinară de miercuri seară, Hotărârea privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României cu 30 de zile şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 07.00 – 15.30
Marti: 07.00 – 15.30
Miercuri: 07.00 – 15.30
Joi: 07.00 – 15.30
Vineri: 07.00 – 13.00

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Poze din galerievezi galeria foto
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România