Contact
+40 266 337 001
info@primaria-borsec.ro

Model declarație și adeverintă angajator
 

Vă punem la dispoziție MODELUL declarației pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020. Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

citeste mai departe

 

Ultimele stirivezi toate
2020.03.31
Majoritatea oamenilor primesc cu bucurie ajutorul voluntarilor
Viața noastră a fost complet „răsturnată” de răspândirea coronavirusului. Autoritățile au fost obligate să dispună măsuri fără precedent pe timp de pace, una dintre cele mai incomode fiind restricţionarea circulaţiei. Dintre cele mai afectate grupuri în privinţa restricţiilor, se află grupul persoanelor de vârstă înaintată. Întrucât vârstnicii sunt cei mai predispuşi la această boală, aceştia sunt supuşi celor mai stricte restricţii de circulaţie.
2020.03.30
Teleșcoală la TVR, predare online la școala din Borsec
În acord cu misiunea sa publică, TVR se implică în pregătirea elevilor pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat şi difuzează programe educative. Lecțiile pot fi urmărite din 16 martie la TVR 2, online pe canalul de YouTube al TVR, pe TVR+ şi pe tvr.ro. Iar de astăzi acestea pot fi urmărite și în limba maghiară. În acest context, elevii din Borsec pot participa la cursuri online organizate de către Liceul Tehnologic Zimmethausen.
2020.03.16
Comunicat: măsurile luate de CLSU Borsec
Având în vedere  hotărârea nr. 1/2020 privind aprobarea unor măsuri preventive în vederea gestionării epidemiei de Coronavirus SARS COV-2, COMITETUL LOCAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ AL ORAŞULUI BORSEC a luat hotărât o serie de măsuri care intră în vigoare de îndată.
2020.03.11
Comunicat: măsurile pentru prevenirea infecției cu coronavirus
Deoarece și în România au fost confirmate cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus (COVID-19), Primăria Borsec vă atrage atenția asupra măsurilor care trebuiesc luate pentru a preântâmpina răspândirea virusului.
2020.03.03
Cititul cărţilor încă este „la modă”
În ciuda extinderii lumii digitale, cu încredere putem spune că Biblioteca Orăşenească „Kamenitzky Antal” şi anul trecut a fost vizitată. Cercul de lectură existent a fost mărit prin sosirea a noi membri, în mare parte copii, dar și adulții au profitat de facilitățile bibliotecii. Despre funcționarea instituției am discutat cu doamna Kiss Éva.
2020.02.26
Programul de reabilitare termică a blocurilor ar putea continua
Primăria intenționează să continue programul de izolare termică din fonduri europene a locuințelor. În stațiunea balneară au rămas de renovat 3 blocuri și un bloc de garsoniere, prin proiectul actual ar fi reabilitate cele trei blocuri de locuințe.
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 07.00 – 15.30
Marti: 07.00 – 15.30
Miercuri: 07.00 – 15.30
Joi: 07.00 – 15.30
Vineri: 07.00 – 13.00

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Poze din galerievezi galeria foto
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
info@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România