Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro

Salutăm Vizitatorii Poienii Zânelor!

Stațiunea Borsec se consideră de secole locuri, care fac minuni. Parametrii naturali nu s-au schimbat nici astăzi. Panorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor.

citeste mai departe

 

Ultimele stirivezi toate
2020.07.29
Din pasiunea pentru cai a înflorit o afacere
De la mijlocul lunii iulie, locuitorii Borsecului și turiștii care vizitează stațiunea au parte de o experiență aparte. O trăsură trasă de cai, care amintește de Vestul Sălbatic, a început să parcurgă străzile din stațiune.
2020.07.24
Cu un pas mai aproape de proiectul de 7 milioane euro
Un proiect de mare anvergură inițiat de către Primăria Borsec este cel depus în cadrul Programului Operațional Regional. Este vorba de un proiect integrat, prin care se vor efectua investiții de 7 milioane de euro. Proiectul a fost declarat eligibil de către autoritatea de management, acesta fiind unul dintre cei mai importanți pași  până la semnarea contractului de investiție.
2020.07.16
Starea de alertă a fost prelungită!
Guvernul a adoptat, în şedinţa extraordinară de miercuri seară, Hotărârea privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României cu 30 de zile şi măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
2020.07.10
Urșii se plimbă deja prin centrul Borsecului
Prezența urșilor cauzează tot mai multe neplăceri pentru locuitorii din Borsecul de Jos. Prezența animalelor este aproape zilnică, aceștia intrând chiar în centrul orașului în timpul zilei. Primăria a notificat de mai multe ori autoritățile competente, solicitând întreprinderea măsurilor necesare pentru înlăturarea pericolului. Din păcate nu s-a primit nici un răspuns.
2020.07.03
Urșii se plimbă prin oraș
Prezența urșilor cauzează neplăceri pentru locuitorii din zona blocurilor ANL și a locuințelor sociale. La intrarea în oraș dinspre Toplița, prezența animalelor este aproape zilnică, aceștia intrând în zonele locuite chiar și în timpul zilei. Primăria a cerut autorităților competente întreprinderea măsurilor necesare pentru înlăturarea pericolului.
2020.07.02
Borsecul își așteaptă oaspeții!
Orașul nostru este gata să-și întâmpine turiștii în siguranță. Majoritatea locurilor de cazare au luat măsurile necesare solicitate de către autorități, iar spațiile noastre publice sunt gata să-și primească oaspeții. Mai mult, sâmbătă de la ora 10 își deschide porțile una dintre cele mai mari atracții ale stațiunii: pista de bob de vară.
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 07.00 – 15.30
Marti: 07.00 – 15.30
Miercuri: 07.00 – 15.30
Joi: 07.00 – 15.30
Vineri: 07.00 – 13.00

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Poze din galerievezi galeria foto
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România