Contact
+40 266 337 001
info@primaria-borsec.ro

Salutăm Vizitatorii Poienii Zânelor!

Stațiunea Borsec se consideră de secole locuri, care fac minuni. Parametrii naturali nu s-au schimbat nici astăzi. Panorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor.

citeste mai departe

 

Ultimele stirivezi toate
2020.07.10
Urșii se plimbă deja prin centrul Borsecului
Prezența urșilor cauzează tot mai multe neplăceri pentru locuitorii din Borsecul de Jos. Prezența animalelor este aproape zilnică, aceștia intrând chiar în centrul orașului în timpul zilei. Primăria a notificat de mai multe ori autoritățile competente, solicitând întreprinderea măsurilor necesare pentru înlăturarea pericolului. Din păcate nu s-a primit nici un răspuns.
2020.07.03
Urșii se plimbă prin oraș
Prezența urșilor cauzează neplăceri pentru locuitorii din zona blocurilor ANL și a locuințelor sociale. La intrarea în oraș dinspre Toplița, prezența animalelor este aproape zilnică, aceștia intrând în zonele locuite chiar și în timpul zilei. Primăria a cerut autorităților competente întreprinderea măsurilor necesare pentru înlăturarea pericolului.
2020.07.02
Borsecul își așteaptă oaspeții!
Orașul nostru este gata să-și întâmpine turiștii în siguranță. Majoritatea locurilor de cazare au luat măsurile necesare solicitate de către autorități, iar spațiile noastre publice sunt gata să-și primească oaspeții. Mai mult, sâmbătă de la ora 10 își deschide porțile una dintre cele mai mari atracții ale stațiunii: pista de bob de vară.
2020.07.01
Comunicat: Infecția cu coronavirus confirmată și la Borsec
Oricât de mult ne-am fi dorit, din păcate nici orașul nostru nu a fost ocolit de infecția cu coronavirus. În ultimele zile a fost confirmat un caz de infecție cu COVID 19, persoana în cauză fiind internată în Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc. Familia bolnavului este în izolare la domiciliu.
2020.06.26
Programul de alocare a terenurilor, un real succes
În urmă cu mai bine de un deceniu, Primăria Borsec a demarat un program de alocare gratuită a unor loturi de teren tinerilor din oraș, în scopul construirii de case. Succesul inițiativei este ilustrat de numărul mare de locuințe construite în ultimii ani, cât și numărul lucrărilor în desfășurare.
2020.06.17
Starea de alertă prelungită cu 30 de zile
Guvernul a decis marți prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, începând cu 17 iunie.
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 07.00 – 15.30
Marti: 07.00 – 15.30
Miercuri: 07.00 – 15.30
Joi: 07.00 – 15.30
Vineri: 07.00 – 13.00

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Poze din galerievezi galeria foto
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
info@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România