Contact
+40 266 337 001
info@primaria-borsec.ro

Model declarație pe propria răspundere
 

Vă punem la dispoziție MODELUL declarația pe propria răspundere pentru părăsirea localității în timpul stării de alertă, potrivit hotărârii Consiliului pentru Situații de Urgență privind starea de alertă care se instituie în România începând din 15 mai. Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

citeste mai departe

 

Ultimele stirivezi toate
2020.05.26
Festivalul de gastronomie „Ceaun Borsec Festival” anulat
Ceaun Borsec Festival anunță că ediția a 3-a a evenimentului a fost anulată,  pentru o dată care se va stabili în funcție de recomandările venite din partea autorităților privind organizarea festivalurilor în următoarea perioadă.
2020.05.22
Regulile purtării măștilor de protecție
Conform ordinului aprobat de ministerul sănătății, pe perioada stării de alertă, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise ale incintei,
2020.05.22
Mulțumiri voluntarilor!
Pe durata stării de urgență, în majoritatea localităților din regiune, o echipă de voluntari a ajutat  primăriile să se asigure că persoanele în vârstă nu duc lipsă de nimic. Acest lucru nu a fost diferit nici în localitatea Borsec.
2020.05.15
S-a instituit starea de alertă
România a ieșit la miezul nopții din starea de urgență, după 60 de zile și se instituie starea de alertă pentru 30 de zile. Deciziile au fost luate în prima ședință a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, care s-a desfășurat joi seara. Redăm, pe scurt, măsurile anunțate.
2020.05.07
Consultare publică în contextul pandemiei covid19
Primăria orașului Borsec inițiază, în perioada 7-15 mai 2020, o consultare publică pe internet despre influențele pandemiei manifestate în orașul nostru. Scopul nostru este să aflăm cum a influențat pandemia viața locuitorilor. Ne interesează în același timp cum este apreciată activitatea instituției noastre pe perioada stării de urgență.
2020.04.30
Furnizorii de servicii medicale din Borsec au primit echipamente de protecție
Mai multe rânduri de echipamente de protecție au fost predate joi de către administrația locală cadrelor medicale din Borsec.
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 07.00 – 15.30
Marti: 07.00 – 15.30
Miercuri: 07.00 – 15.30
Joi: 07.00 – 15.30
Vineri: 07.00 – 13.00

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Poze din galerievezi galeria foto
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
info@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România