Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro

Salutăm Vizitatorii Poienii Zânelor!

Stațiunea Borsec se consideră de secole locuri, care fac minuni. Parametrii naturali nu s-au schimbat nici astăzi. Panorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor.

citeste mai departe

 

Ultimele stirivezi toate
2022.05.05
Noul centru spa & balneo Borsec: începe recrutarea personalului
La doisprezece ani de la inițierea proiectului a sosit una dintre momentele cele mai importante: s-a făcut predarea tehnică a centrului. Aceasta marchează începutul procesului de punere în funcțiune a unității, o parte deosebit de importantă a procesului fiind recrutarea de personal. Pentru început vor fi angajate 55 de persoane pe 17 de posturi.
2022.05.02
Primăvara a adus și urșii în Borsec!
Odată cu venirea primăverii, urșii cauzează din nou probleme în stațiunea Borsec. O ursoaică cu doi pui a fost văzută pe data de 30 aprilie în jurul orei 15:00. Primăria a contactat încă de la mijlocul lunii aprilie autoritățile competente și primăriile localităților limitrofe pentru rezolvarea pe termen lung a problemei cauzate de apariția urșilor.
2022.03.10
Luni începe recensământul digital
Recensământul în România începe pe 14 martie și se va desfășura în mai multe etape. Prima etapă se va desfășura cu ajutorul unui instrument digital, cu posibilitatea așa numitei autorecenzie. Locuitorii din Borsec vor primi ajutor în completarea chestionarelor în sediul primăriei și la Centrul de Informare și Promovare Turistică.
2022.03.08
Vom renova baza sportivă din Borsec!
18 milioane de lei vor fi investiți în renovarea bazei sportive din strada Stadionului, finanțarea fiind aprobată de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Prin acest proiect care va dura doi ani și jumătate, baza va fi modernizată și extinsă.
2022.02.25
Mik József: Trebuie să arătăm forță în promovarea intereselor stațiunilor turistice
Peste 15 stațiuni turistice și-au trimis reprezentanții la Borsec pentru a participa la conferința de 2 zile organizată de către Asociația Stațiunilor Turistice (AST) în perioada 24-25 februarie. Dezbaterile s-au axat pe situația stațiunilor din România în contextul pandemiei de coronavirus și pe posibilitățile de dezvoltare prin programele de finanțări naționale care vor fi implementate în următoarele luni.
2022.02.17
Suntem cu un pas mai aproape de deschiderea noului centru spa
Borsecul de altădată redevine unul dintre motoarele dezvoltării locale și regionale. Astăzi, 17 februarie a avut loc recepția tehnică a investițiilor finanțate de Consiliul Județean Harghita în centrul de wellness de la Borsec, un proiect care de 10 ani așteaptă să se finalizele.
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Poze din galerievezi galeria foto
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România