Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Vernisaj din picturile taberei de creație artistică
Expoziţia este ultimul episod al creativităţii şi anume prezentarea lucrărilor – a explicat duminică profesorul Móga Attila de la Palatul Copiilor din Miercurea Ciuc cu ocazia deschiderii expoziției vernisajului de picturi.
2019-07-09
943

Picturile prezentate au fost create în timpul taberei de  creație artistică organizată pentru tinerii din Borsec la Casa de cultură între 24-30 iunie. Evenimentul a fost organizat de Fundația Pro Borsec cu sprijinul Fundației Communitas.

Profesorul a explicat faptul că de o vreme bună a sesizat că activitatea de predare în sistemul educativ nu funcţionează eficient. „Putem pune o mulţime de întrebări, la care primim răspunsuri false sau partial adevărate. Oricum aici nu este cazul să căutăm vinovaţi sau să criticăm sistemul. Problemele legate de educaţie nu pot fi generalizate. Această afirmaţie se justifică prin faptul că fiecare om este un individ. Nu putem fi cu toţi la fel. Ideea a fost că dacă găsim un grup de tineri care simt o oarecare pasiune faţă de creativitate, atunci lucrurile trebuie să funcţioneze” – a afirmat profesorul.

După spusele dânsului, tema taberei a fost:  Borsecul aşa cum o văd eu. A ieşit un material bun însă nu este cazul să analizăm lucrările calitativ deoarece au participat copii şi tineri având vârste foarte variate. „Pe de altă parte este foarte important faptul că ne-au onorat cu lucrări şi doi artişti plastici din localitate: Fazakas Emese, şi Puskas Attila. Dorim să le mulţumim colaborarea lor. În același timp dorim să le mulţumim copiilor şi tinerilor din Borsec care au susţinut această initiative” – a punctate Moga. Expoziția poate fi vizitată în incinta casei de cultură din Borsec.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro