Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Vă așteptăm la Zilele Borsecului!
După Ceaun Borsec Festival iată că un nou festival începe peste două săptămâni, spre deliciul localnicilor și al turiștilor.
2019-07-22
3228
Móga Attila

De această dată între 2-4 august vă așteptăm la Zilele Borsecului. Spre deosebire de anii precedenți, avem o locație nouă: pârtia de schi Speranța.
Serate de dans popular, expoziții, prezentare de carte, concurs de gătit și muzică bună – iată ingredientele Zilelor Borsecului, care ajunge la a XXIV-a ediția în acest an. Programul începe de vineri cu o serată de dans popular, care va avea loc la scena mică de la Centrul Turistic de Informare.

Sâmbătă de la ora 12 la Casa de cultură deschidem două expoziții:Valorile județului Pest din Ungaria, respectiv vernisajul alcătuit din picturile taberei de creație artistică care a fost organizat la sfârșitul lunii iunie pentru tinerii din Borsec.  

Cu restul programelor ne mutăm la pârtia de schi. Duminică vom avea concursul de gătit, unde vom putea degusta din creațiile bucătarilor locali și al celor venite de pe meleaguri mai îndepărtate.  

Lora și Lidia Buble printre invitații speciali

La scena amenajată la pârtia de schi pe parcursul week-endului își vor face apariția nu mai puțin de 12 formații. Invitații speciali pentru sâmbătă seara vor fi Lora și Lidia Buble, iar duminică vine Balkan Fanatik și UNSK. Pe lângă aceste trupe ne vor încânta cu muzica lor MGC Guitar Students, WIFI, Kalandor, Oprea Mircea sau Los Andinos.

Zilele Borsecului sunt organizate de către Primăria Borsec și Asociația Pro Borsec. Despre program cât și despre alte noutăți vă puteți informa pe pagina Facebook al evenimentului.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro