Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Vă așteptăm la Borsec!
Borsecul se pregătește de începerea sezonului turistic de vară. Primăria se ocupă de înfrumusețarea spațiilor turistice și de organizarea diverselor programe de divertisment pentru turiști. În același timp proprietarii de pensiuni își așteaptă oaspeții.
2019-06-20
1098

„Încercăm să pregătim orașul pentru sezonul turistic de vară. Datorită ploilor din ultima perioadă suntem puțin în urmă cu înfrumusețarea spațiilor publice, dar încercăm să recuperăm timpul pierdut” – a explicat primarul Mik József. Potrivit edilului, se plantează flori și se recondiționează mobilierul stradal din lemn. Sumele necesare lucrărilor sunt incluse în bugetul primăriei. Primarul a explicat faptul că în afară de reamenajarea spațiilor publice se pune accent și pe organizarea programelor de divertisment în aer liber. Scopul este de a organiza aceste evenimente în fiecare sfârșit de săptămână. 

Primarul a menționat faptul că Baia Ó-Sáros, care a fost renovată în acest an, este unul dintre atracțiile principale din Borsec. De aceea este important ca în pachetele de cazare oferite de pensiuni să fie incluse și bilete sau abonamente pentru utilizarea serviciilor oferite de această facilitate. „Este în interesul antreprenorilor locali ca acest mic centru de spa să funcționeze, iar scopul primăriei este să avem cât mai mulți oaspeți. Scopul este comun” – a punctat edilul.

Noutăți la centrul de informare turistică

Pentru acest an am pregătit un nou material informativ, un pliant care conține informații detailate despre posibilățile de cazare din stațiunea turistică precum și o hartă a localității – a explicat Csibi Ingrid. Reprezentantul Centrului de Informare și Promovare Borsec a adăugat, prin intermediul paginii de internet Borsecinfo.ro aceste informații sunt promovate și în mediul online.

Pensiunile își așteaptă oaspeții

"Am avut destul de mulți oaspeți chiar înainte de începerea sezonului de vară" – a afirmat Sárpátki Melánia. Președintele Asociației Turistice din Borsec a precizat că majoritatea tichetelor de vacanță își pierd valabilitatea în această perioadă, ceea ce influențează numărul turiștilor sosiți în stațiune. Potrivit liderulul asociației, sezonul de vară începe odată cu sfârșitul examenelor din sistemul de învățământ. „Din experiența mea, stațiunea Borsec este popular în rândul familiilor. Dar încercăm să creăm pachete turistice atractive pentru toți cei interesați. "  Numărul locurilor de cazare din Borsec este de aproape 600.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro