Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Turismul și educația printre prioritățile consultării publice
Investițiile în turism au fost desemnate ca fiind cele mai importante anul viitor în rândul celor care au completat chestionarul online din cadrul consultării publice privind bugetul orașului Borsec. Consultarea publică s-a desfășurat între 11-18 decembrie, sondajul fiind efectuat exclusiv online.
2020-12-22
899
Móga Attila

În total 54 de persoane au completat chestionarul publicat pe pagina de Facebook a primăriei. Cei interesați au stabilit prioritățile bugetare pe care ei ar alege pentru anul viitor pe baza unei liste predefinite. Totodată au avut posibilitatea să propună investiții în limita sumei de 300.000 lei.

88,9% dintre respondenți au fost rezidenți în Borsec. În privința priorităților bugetare investițiile în turism au ieșit pe primul loc conform opiniilor respondenților, fiind urmate de: educație, sănătate, investiții în infrastructură, sprijinul întreprinderilor mici și mijlocii, probleme sociale, sprijinul tinerilor pentru construcția de case și agricultură.

Participanții la sondaj au oferit câteva idei foarte bune în legătură cu investițiile pe care le-ar face în limita sumei de 300 mii de lei. Unii dintre respondenți ar cheltui întreaga sumă la finalizarea bazei de tratament care este în construcție. În același timp s-ar înființa un centru de agrement pentru copii și tineri. Printre propuneri putem găsi și lungirea pistei de bob de vară, amenajarea mai multor poteci pentru turiști, înființarea de locuri de joacă pentru copii, construirea unei săli de fitness cu piscină pentru înot, construirea unui hotel sau locuințe pentru nevoiași, renovarea izvoarelor minerale.

Mulțumim celor care au completat chestionarul.

Rezultatele complete ale consultării publice pot fi vizualizate aici.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro