Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Tinerii din Borsec sunt așteptați în tabăra de creație
Tinerii din Borsec sunt așteptați în prima tabără de creație artistică organizată la Casa de cultură între 1-7 iulie de Fundația Pro Borsec cu sprijinul Fundației Communitas.
2019-06-21
801

Scopul programului este organizarea deschiderii sezonului turistic de vară în staţiunea Borsec, păstrarea valorilor locale precum şi comemorarea poetului maghiar Ady Endre. Programul răspunde nevoilor privind dezvoltarea culturii, turismului și a comunității din Borsec.

Participanții la tabără vor avea parte de ore de desen și de pictură cu îndrumarea unui instructor de la Palatul Copiilor din Miercurea Ciuc. Astfel cel mult 25 de tineri vor învăţa tainele acestei arte, făcând referire şi la tradițiile culturale locale. Tabăra de creaţie va dura o săptămână. În acest timp zilnic se vor ţine patru ore de desen. Ulterior creaţiile tinerilor vor fi prezentate şi expuse astfel încât locuitorii şi turişti să poată admira munca tinerilor.

 Potrivit organizatorilor, lecția săptămânală de o oră oferită de sistemul educațional nu este suficientă pentru activitățile creative. Din cauza numărului scăzut de ore, interesul tinerilor pentru artele plastice este scăzut, iar pericolul este ca tinerii care au talent își vor pierde abilitățile. Tabăra organizată la începutul lunii viitoare este o încercare de a oferi o soluție în acest sens.

 

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro