Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Sute de cărți cumpărate pentru biblioteca orășenească
Sute de volume maghiare și române vor fi cumpărate de către primăria Borsec pentru biblioteca orășenească. Procedura de achiziție este în derulare, 10 mii de lei vor fi cheltuiți în acest scop.
2019-06-27
941

 „La întocmirea listei de cumpărături am luat în considerare preferințele cititorilor. Nu are rost să cumpărăm volume care nu sunt citite de nimeni” – a explicat Kiss Éva. Bibliotecara a menționat faptul că în privința temelor paleta este largă, literaturăpentru copii, cărțile de dragoste, thrillerul și operele literare sunt printre cărțile care vor fi achiziționate.

Din fondurile disponibile în acest scop vor fi cumpărate 165 volume maghiare și 135 române, cărțile vor fi livrate bibliotecii în perioada următoare. După spusele lui Kiss, biblioteca orașului Borsec este într-o continuă dezvoltare în ultimii ani. Datorită achizițiilor anuale de cărți numărul celor cu abonament a crescut exponențial, ajungând la 350.

Scopul este de a atrage cât mai mulți vizitatori la bibliotecă și tabăra celor care folosesc serviciile instituției să fie cât mai mare. În opinia lui Kiss Éva este îmbucurător faptul că un număr mare de copii vizitează regulat biblioteca chiar și într-o formă organizată, prin intermediul unor programe interactive. Acești copii citesc în mod regulat și își împărtășesc experiențele de lectură.

În acest moment biblioteca orășenească dispune de un fond de peste 60 de mii de volume, iar numărul cărților disponibile este în continuă creștere. 

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro