Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Și-au reînnoit protocolul de colaborare
Cu ocazia aniversării a  zece ani de la încheierea protocolului de colaborare primăriile orașelor Borsec și Pilisvörösvár din Ungaria și au manifestat dorința de a consolida relațiile bilaterale.
2019-07-08
944

În acest sens primarii celor două orașe au semnat un nou protocol de colaborare în cadrul unei festivități organizată duminică după amiază la Casa de Cultură din Borsec.

Părțile prin noul protocol de colaborare au convenit pentru reînnoirea relațiilor bilaterale încheiate între cele două localități. Cele două entități se vor strădui în continuare  ca mai mulți tineri, specialiști, organizații neguvernamentale  în cadrul unor schimburi de experiențe să aibă  ocazia de a cunoaște mai de aproape viața cultură, sportivă educațională și economică a celor două așezăminte.

În vederea întemeierii, dezvoltării precum și diversificării relației, în viitor se vor organiza programe comune pentru copii, familii și organizații neguvernamentale, tabere în cadrul căruia participanții vor avea posibilitatea de a cunoaște atracțiile oferite de cele două localități, trecutul, istoria, precum și obiectivele turistice, pe  care ulterior vor putea să o promoveze.

 

 

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro