Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
S-a încheiat reabilitarea Primăriei Borsec
S-au finalizat lucrările de reabilitare a clădirii Primăriei Borsec, proiectul finanțat prin Programul Operaţional Regional având o valoare de 1,093 de milioane de lei, cu o participare de aproape 200.000 de lei a bugetului local.
2021-11-09
832
Rédai Botond

Contractul de finanțare a fost semnat în primăvara anului 2019, lucrările au început în toamna aceluiași an. Prin acest proiect s-a reușit renovarea sistemului energetic al clădirii: izolație exterioară, înlocuire uși și ferestre, renovarea și izolarea acoperișului, izolarea subsolului. Totodată, în interiorul clădirii a avut loc o renovare completă. Unul dintre elementele importante ale acestei renovări a fost reducerea înălțimii tavanului prin realizarea unui plafon suspendat. Cu acest pas, încălzirea instituției se poate face mult mai eficient. În plus, corpurile de iluminat au fost înlocuite cu panouri LED. Clădirea a fost dotată și cu un sistem de panouri solare fotovoltaice, astfel producerea apei calde este mai eficientă, iar prin acest sistem poate fi asigurată și o parte din energia electrică consumată de instituție.

Tot prin acest proiect primăria a fost complet remobilată, iar la parter s-a realizat un spațiu deschis și primitor unde se poate desfășura activitatea de relații cu publicul.

„Este o mare bucurie pentru noi faptul că am putut finaliza această investiție” - a declarat primarul Mik József. După cum a subliniat edilul, prin aceasta lucrare nu a fost îmbunătățită doar eficienta energetică a clădirii. Odată cu renovarea și mobilarea interiorului clădirii a fost creat un spațiu de lucru modern care răspunde nevoilor actuale, și care oferă un mediu mult mai prietenos pentru activitatea de relații cu publicul.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro