Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Primarul Mik József a fost investit în funcție
Conform restricțiilor legate de pandemie, în sala de spectacol a casei de cultură din localitate a fost învestit în funcție primarul reales al orașului Borsec, Mik József și s-a constituit noul consiliu local. La ședința festivă a fost prezent și prefectul județului Harghita, Ion Proca, respectiv deputatul UDMR Bende Sándor.
2020-10-29
1174
Rédai Botond

Ceremonia de învestire a fost conferată de secretarul Moldovan Kémenes Ildikó-Anna. Preşedintele şedinţei a fost consilierul cel mai în vârstă, Szabó Tibor, în timp ce asistenţii lui erau cei mai tineri membrii ai echipei: Mosneag Annamária Timea şi Balázs Tibor.

Preşedintele şedinţei și a manifestet dorința ca colaborarea între membrii consiliului să fie la fel de fructuoasă ca în anii trecuți, indiferent de apartenența politică. Ședinţa de constituire a continuat cu depunerea jurământului: întâi au depus jurământul cei 11 consilieri şi ulterior primarul validat, Mik József.

„Toți suntem aici ca să lucrăm la reconstruirea orașului. Știm foarte bine de unde am pornit, unde ne aflăm în acest moment și unde vrem să ajungem” – a declarat primarul reales al orașului. Mik József a menționat faptul că scopul următoarelor ani este reclădirea stațiunii turistice, refacerea sistemului infrastructural, sanitar și educațional. „Avem foarte multe de făcut, dar prin muncă și perseverență ne putem atinge scopul” – a spus edilul.  

 Au fost ţinute cuvântări şi de către prefectul Ion Proca şi deputatul Bende Sándor.

Consiliului Local al orașului Borsec în perioada 2020–2024 va avea următoarea componenţă:

Uniunea Democrată Maghiară din România – 7 consilieri: Balla Ferencz, Szőcs Gábor, Mosneag Ana-Maria, Márkos Sándor, Bayka Gyula, Albui István, Balázs Tibor.
Alianța Maghiară din Transilvania– 2 consilieri: Szabó Tibor, Pepel Attila Árpád.
Partidu Naţional Liberal – 1 consilier: Maier Cristian.
Partidul Social Democrat – 1 consilier: Olteanu Petrică Ovidiu.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro