Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Peste trei săptămâni avem alegerile locale
În data de 27 septembrie anul curent, duminică, vor avea loc alegerile locale în România. La Borsec, ca și în anii precedenți, cele două circumscripții vor fi în clădirea primăriei și la Liceul Tehnologic "Zimmethausen".
2020-09-08
949

 Între timp, guvernul a subliniat măsurile de precauție luate în momentul votului, împotriva răspândirii epidemiei de coronavirus.

În toate secțiile de votare va fi obligatoriu atât pentru alegători, pentru responsabilii de securitatea urnelor cât și pentru oamenii de securitate să poarte masca astfel încât să acopere gura și nasul. De asemenea, dezinfectantele pentru mâini trebuie utilizate atât la intrare cât și la ieșire iar ștampila de votat va trebui, de asemenea, să fie dezinfectată după utilizare și așa returnată la masă.

Fiecare alegător el însuși va lua buletinul de vot și nu se va lipi un autocolant autoadeziv pe spatele cărților de identitate, ci se va verifica în sistemul informatic dacă persoanele , în acea zi, au votat sau nu în altă parte.

Cabinele de votare trebuie separate printr-un perete solid.

Alegătorii trebuie să stea la distanță de un metru și jumătate, la fel și responsabilii de securitatea urnelor trebuie să fie așezați la aceeași distanță unul de celălalt, separați printr-o folie transparentă sau un perete din policarbonat.

Pereții cabinelor de votare trebuie să fie, de asemenea, realizate din material solid (vor fi din plastic sau lemn), perdele pot fi doar la intrare.

Dacă se formează rând în fața secției de votare, va fi sarcina jandarmilor / polițiștilor ca oamenii care așteaptă să fie la o distanță sigură unul de celălalt. Chiar și într-o secție de votare mai mare, mai mult de douăzeci de persoane, inclusiv responsabilii cu urnele și agenții de pază, nu pot fi prezenți în același timp. Secțiile de votare trebuie să fie aerisite și dezinfectate la fiecare două ore, timp în care votul va fi suspendat pentru 10 minute.

Documentele emise de circumscripția electorală din Borsec, partidele care candidează pentru alegerile locale și listele de candidați pot fi studiate pe avizierul de la intrarea principală a primăriei și pe portalul de internet Stațiuneaborsec.ro.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro