Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
O închidere frumoasă a perioadei de advent
Cele patru lumânări pe de coronița de Advent simbolizează patru valori: credință, speranță, iubire, și bucurie. Acestea pot fi cele patru stațiuni a așteptării și pregătirii pentru Crăciun: cele patru rugăciuni în cele patru duminici aduc aceste valori în căminele noastre.
2019-12-23
1475

Anul acesta la Borsec am avut o perioadă de Advent magică, cu multe evenimente culturale care au creeat atmosfera de Crăciun și au prezentat valorile noastre locale.

Ultima săptămână de Advent a fost o încheiere demnă a acestei perioade de așteptare. Vineri, copiii din Borsec au putut participa la spectacolul ”Ludas Matyi” prezentat de Ansamblul Naţional Secuiesc Harghita, iar sâmbătă copii însăși au emoționat publicul cu spectacolul de Crăciun pregătit de către Ansamblul Popular Czifrasarok.

Continuând tradiția ultimilor ani, Forumul de Tineret din Borsec a organizat duminică Târgul de Crăciun, unde vizitatorii au putut cumpăra ornamente de Crăciun, iar Casa de Cultură s-a umplut până la refuz pentru spectacolele de Crăciun care au prezentat valorile noastre locale.

Cu această ocazie, primarul orașului Borsec, József Mik, a mulțumit în mod special doamnei Ágnes Sárpátki, doamnei Ilona Moșneag și părintelui romano-catolic József Márton pentru munca prestată în folosul comunității locale. În aceeași măsură, primarul a mulțumit persoanelor care au contribuit la dezvoltarea vieții culturale din stațiunea turistică.

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro