Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
O alee terapeutică se va amenaja în Poiana Zânelor
În primăvara anului 2021, Fundația Pro Borsec a participat la concursul de proiecte organizat de Consiliul Județean Harghita în vederea amenajării unei alei terapeutice. Proiectul a fost declarat câștigător, fondul acordat fiind în valoare de 2500 de lei. Cu sprijinul Primăriei Orașului Borsec, lucrările de amenajare a aleii vor începe în cursul zilelor următoare.
2021-10-15
1021

Scopul aleii terapeutice din vecinătatea băilor tradiționale este acela de a atrage turiștii, oferându-le, pe de-o parte, o activitate în plus, iar pe de altă parte, atrăgându-le atenția asupra unei forme de tratament alternativ, pe cât de simplu, pe atât de eficient. Tot ce au de făcut este să se descalțe și să se plimbe pe parcelele amenajate cu diferite materiale (nisip, conuri de brad, pietre de râu, mușchi, lemn etc.). Diversele texturi oferă un adevărat masaj la tălpi, stimulând punctele reflexogene, circulația sanguină, ajută la relaxare, în cazul copiilor contribuie la prevenirea sau corecția platfusului, îmbunătățirea posturii și a echilibrului. Parcurgerea traseului, mai ales în combinație cu îmbăierea picioarelor, face parte din terapia inițiată de bavarezul Sebastian Kneipp.

Lucrările de amenajare vor fi efectuate din forțe proprii și organizate în formă de clacă, la care nu va lipsi nici buna dispoziție, nici simțul răspunderii. Dragi borseceni, copii și adulți, haideți la clacă!

Data exactă va fi comunicată în câteva zile, se prevede a fi mijlocul și sfârșitul săptămânii viitoare.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro