Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Ne pregătim pentru sezonul de iarnă
Tunurile de zăpadă au fost pornite pe pârtiile de schi din Borsec, sperând că sezonul de schi va începe curând, cel mai târziu în preajma sărbătorilor. Odată cu sosirea iernii, pista de bob de vară a fost demontată.
2019-12-10
1879
Rédai Botond
Sperăm să putem începe sezonul de schi înainte de sărbătorile de iarnă

„Săptămâna trecută s-au pornit tunurile, sperăm că și vremea ne va ajuta pentru a asigura condițiile necesare pentru a schia pe cel puțin una dintre pârtiile noastre, începând cu vacanța de iarnă” – a declarat pentru site-ul nostru Hajnalka Jenei. Administratorul societății aparținătoare primăriei locale, Dezvoltare Urbană SRL, a explicat faptul că dotările complexului sunt pregătite pentru sezonul de iarnă, iar odată cu pârtiile de schi și restaurantul Speranța își va deschide porțile.

Programul de funcționare al Complexului de Schi „Speranța” va fi același ca sezonul trecut. În timpul săptămânii pârtiile vor putea fi utilizate între orele 10-18, iar în week-end între 9-19, pârtia principală beneficiind și de nocturnă. Prețul pentru o zi va fi de 55 lei pentru adulți, respectiv 40 de lei copii. Restul tarifelor vor fi comunicate la deschiderea complexului. Cei care vizitează complexul de schi vor putea folosi restaurantul în intervalul orelor 9-19 în timpul săptămânii, iar sâmbătă și duminică între orele 8-21.  

Pista de bob, o poveste de succes

După cum ați putut afla, la sfârșitul lunii octombrie o pistă de bob de vară demontabilă a fost inaugurată în data de 23 octombrie în cadrul Complexului de Schi ”Speranța” din Borsec. Potrivit administratorului, funcționarea pistei, până la demontarea acesteia, a fost un real succes, fiind utilizat de peste 2000 de plătitori, în condițiile în care aceasta a funcționat numai în week-enduri. La acest număr se adaugă sute de vizitatori care au putut folosi gratuit instalația în primele zile de funcționare.

 

 

 

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro