Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Mulțumiri voluntarilor!
Pe durata stării de urgență, în majoritatea localităților din regiune, o echipă de voluntari a ajutat  primăriile să se asigure că persoanele în vârstă nu duc lipsă de nimic. Acest lucru nu a fost diferit nici în localitatea Borsec.
2020-05-22
1206
O parte a voluntarilor care s-au oferit să vizite bătrânii din Borsec

Dintre cele mai afectate grupuri în privința restricțiilor de circulație pe durata stării de urgență s-a aflat grupul persoanelor de vârstă înaintată. Întrucât ei sunt cei mai predispuși la această boală, aceştia au fost supuşi celor mai stricte restricţii de circulaţie.

Klemenz Emese, angajată a  primăriei, a declarat că 14 tineri voluntari au solicitat nobila sarcină de a vizita regulat acasă persoanele în vârstă acasă și de a le cumpăra ceea ce au nevoie. În total 37 de persoane în vârstă au acceptat, şi au primit ajutor din partea voluntarilor.

După cum se știe, începând cu 15 mai starea de urgență a fost înlocuită cu starea de alertă, iar unele din restricțiile de circulație, care viza și persoanele în vârstă, au fost ridicate. Din aceste considerente munca voluntarilor s-a încheiat. Pe această cale dorim să adresăm mulțumiri tinerilor care s-au prezentat pentru această sarcină.

Siguranța persoanelor în vârstă rămâne în continuare importantă pentru primărie. Prin urmare, rugăm și pe cei vârstnici să respecte cu cea mare strictețe regurile de prevenire a infecției cu coronavirus (purtarea măștilor de protecție în spații publice închise, respectarea măsurilor de distanțare socială etc.).

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro