Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Mik József: Mulțumim pentru încredere!
Rezultatele alegerilor locale sunt deja cunoscute de câteva săptămâni, Mik József câștigând un nou mandat de primar cu 73% din voturile exprimate, iar UDMR a câștigat 7 din cele 11 locuri din consiliul local. Despre scrutinul recent încheiat am discutat pe scurt cu primarul reales.
2020-10-26
883

„Scopul nostru a fost să informăm cât mai corect locuitorii din oraș despre realizările noastre din ultimii ani, respectiv despre planurile de viitor. De fapt, am încercat să implicăm populația în luarea deciziilor, UDMR Borsec organizând înainte de alegerile locale, prealegeri prin care au fost stabilite lista de candidaturi din partea partidului. La aceste prealegeri peste 500 de persoane și-au exprimat votul, numărul fiind unul destul de mare, dacă avem în vedere că lista electorală cuprinde cu puțin peste 2000 de persoane” – a apreciat primarul reales al Borsecului.

Cât despre campania electorală în sine, edilul a explicat faptul că scopul a fost ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți alegători. Epidemia de coronavirus a reprezentat o nouă provocare în acest sens, acordându-se prioritate mesajelor exprimate în spațiul digital.

„Rezultatele alegerilor arată că am reușit să transmitem mesajul nostru alegătorilor din Borsec. Suntem încântați asupra faptului că oamenii din oraș și-au manifestat încrederea față de noi. Pe această cale aș dori să mulțumesc tuturor care și-au exprimat votul la alegerile locale” – a menționat primarul. El a adăugat faptul că și-ar fi dorit ca această campanie electorală să se desfășoare în limitele rezonabilului, fără atacuri murdare. „Din păcate, în ultimele zile de campanie unii dintre candidați au preferat să încerce să adune capital politic într-un mod diferit. Electoratul, pe de altă parte, și-a exprimat opinia cu privire la toate acestea.”

Primarul a menționat faptul că nu este loc de sărbătoare, deoarece foarte multe proiecte sunt în curs de implementare sau în curs de pregătire. „Pe lângă faptul că dezvoltăm infrastructura, rezolvăm problema spațiilor de parcare, atragem investitori, lucrăm la crearea de locuri de muncă, trebuie să ne și simțim bine, să ne simțim ca >>acasă<< în acest oraș. Aceste aspecte sunt foarte importante pentru noi!”

Investirea oficială a primarului și a noului consiliu local va avea loc joi, 29 octombrie de la orele 12.

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro