Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Gătiți în umbra brazilor, în vecinătatea izvoarelor de apă minerală!
Am ajuns la a doua ediție a Festivalului multietnic de arte și gusturi culinare. Zona de schi va fi populată de vineri, iar festivalul Ceaun Borsec Fest din acest an oferă trei zile de programe bogate de neuitat.
2019-07-11
1084
Ceaun Borsec Festival
Suntem pregătiți!

După cum am putut experimenta deja anul trecut, unul dintre programele cele mai populare ale festivalului Ceaun Borsec Fest a fost concursul de gătit. Concursul din acest an va avea loc duminică, 14 iulie, între orele 10-15. Interesul este deja enorm, deoarece numărul echipelor înscrise este peste douăzeci.

Se mai fac înscrieri până duminică dimineața. Puteți urmări instrucțiunile în cadrul evenimentul creat pe site-ul nostru (https://www.facebook.com/events/309137210025546/), unde sunt incluse și instrucțiunile pentru completarea formularului de înscriere. Totodată puteți citi și regulamentul acestui concurs, care este bilingv. Este important să știți că trebuie să plătiți 150 lei pentru a participa la acest concurs, suma poate fi achitată la fața locului.

Prezentarea culinară de sâmbătă va fi introducerea pentru concursul de gătit. Va avea loc demonstrația culinară a 10 etnii diferite în Arena Ceaunelor, în apropierea Pârtiei de schi. Cât despre competiția de duminică, oricine poate să se înscrie, echipele cu trei membri trebuie să gătească un singur tip de mâncare - cel puțin 20 de porții. Juriul va lua în considerare printre altele originalitatea rețetei, profesionalismul, estetica servirii, aderarea la tema dată și bineînțeles gustul. În conformitate cu regulile concursurilor gastronomice internaționale, ordinea este determinată de media punctelor date de fiecare membru al juriului. Juriul este format din Cosmin Dragomir - autorul blogului GastroArt, Cristian Tabără - un cunoscut specialist de televiziune și Sándor Konyari - un maestru bucătar în Ungaria, iar premiile sunt oferite de susținătorii noștri generoși. Dacă cineva are întrebări legate de concursul de gătit sau de festival, se poate interesa pe pagina Facebook a evenimentului (https://www.facebook.com/CeaunBorsecFestival/), sau poate scrie pe adresa de email dordeborsec@gmail.com

Festivalului nostru multietnic oferă o gamă largă de programe culturale, precum și proiecții de film, dansuri, diverse evenimente sportive, expoziții, excursii de fotografie și biciclete, care pot fi urmărite și pe pagina noastră de Facebook.

 

 

 

 

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro