Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Furnizorii de servicii medicale din Borsec au primit echipamente de protecție
Mai multe rânduri de echipamente de protecție au fost predate joi de către administrația locală cadrelor medicale din Borsec.
2020-04-30
1596
Stația de ambulanță din localitate a primit mai multe rânduri de echipamente de protecție din partea Primăriei Borsec

Este extrem de important în aceste zile să sprijinim cadrele medicale în lupta împotriva COVID-19. În acest sens, substația din Borsec al Serviciului Județean de Ambulanță, serviciul de îngrijire al vârstnicilor și al bolnavilor din cadrul asociației Caritas Alba Iulia, respectiv cabinetul medical care funcționează în incinta clădirii dispensarului uman din localitate au primit din partea administrației locale mai multe rânduri de echipamente de protecție: viziere, combinezoane, botoșei, halate, măști FFP2, mănuși de unică folosință și dezinfectant lichid.

De menționat faptul că de la instituirea stării de urgență, primăria a cheltuit peste 60.000 lei pe măsurile de prevenire a infecției cu COVID-19. Din această sumă au fost procurate echipamentele de protecție care au fost împărțite locuitorilor din Borsec, respectiv echipamentele și materialele necesare funcționării centrului de carantină instituționalizată.

Tot din această sumă au fost achiziționate dozatoarele montate în scările blocurilor din oraș, precum și materialele dezinfectante folosite pentru aceste dozatoare, respectiv pentru dezinfecția scărilor și al locurilor publice.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro