Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
FestivalAugust în Borsec: încă două weekenduri de foc
Săptămâna trecută ne-am bucurat de Zilele Orașului, iar acum ne pregătim de alte două festivaluri de marcă: SMARTFest între 12-14 august, iar o săptămână mai târziu, între 19-21 august vă invităm la o călătorie în timp în cadrul Festivalului Nostalgic.
2022-08-10
921

Prima seară a Zilelor Orașului a fost dedicată iubitorilor electro-dance, Marc Rayen, DJ Dewil, MC Anuryh au încins atmosfera. Sâmbătă și duminică am avut o listă lungă de interpreți și formații, iar seara am avut invitați de marcă: trupele Honeybeast și 3 Sud Est au trezi interesul multora.

SMARTFest pentru prima oară la Borsec

Seria de festivaluri continuă, chiar în următorul week-end, între 12 și 14 august se desfășoară ediția a doua SMARTFest, festival de Suflet, Muzică și Artă. După cum declară organizatorii, evenimentul ne provoacă să ne punem mintea, sufletul și corpul în mișcare, într-un eveniment multi-disciplinar cu tema »Conștiința«. Vor fi prezenți  speakeri ca Dumitru Constantin Dulcan, Maia Morgenstern, Carol-Eduard Novak, Bernhard Moestl și 33 de ateliere practice și de body & mind. Patru concerte incendiare vor fi susținute de trupe precum 4S Street, The Motans, Republic(Ungaria), EMAA. Programul festivalului poate fi consultat apăsând pe acest link.

Festivalul cale ne duce înapoi în timp: Festivalul Nostalgic

În următorul week-end îi invităm din nou pe toți cei interesați la o călătorie în timp, în frumoasa staţiune Borsec. În perioada 19-21 august, la cea de-a noua ediție a Festivalului Nostalgic, vom reînvia episoade din viaţa staţiunii de la începutul secolului XX. Vom reveni cu informații în legătura cu acest festival cu adevărat deosebit pe pagina de Facebook al evenimentului.

Programul festivalului este bogat şi variat, cu multă muzică și dans,. Vineri, de la ora 17 în Borsecul de Jos va avea loc deschiderea oficială a festivalului printr-o defilare în haine de epocă și dans în parc, și apoi continuarea programului cultural în Casa de cultură.

Sâmbătă și duminică continuăm programul în Borsecul de Sus. Interpreții de marcă invitați pentru aceste zile contribuie, de asemenea, la evocarea atmosferei contemporane. Programul complet poate fi vizionat apăsând pe acest link. Festivalul nostru se va caracteriza prin eleganță, stil și pompă, deci merită să veniți la Borsec.

Informații în legătura cu acest festival cu adevărat deosebit puteți găsi pe pagina de Facebook al evenimentului.

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro