Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Continuă seria concertelor în aer liber
Două concerte în aer liber vor fi organizate duminică în cadrul programului „Evenimentele Sezonului Estival al stațiunii Borsec”.
2019-08-15
1485
Scena mică de la poarta secuiască găzduiește concertele în aer liber

Continuă seria spectacolelor muzicale organizate pe scena mică de la intrarea pe Bulevardul 7 Izvoare. Duminică de la ora 17 trupa de jazz Ineffable va încânta spectatorii.

Trupa s-a format în vara anului 2016 ca un trio la inițiativa a trei elevi din clasa de muzică a Liceului de Artă Nagy István din Miercurea Ciuc. La început au cântat în cafenele locale mici, apoi la cererea și în organizarea Festivalului Internațional de Jazz din Miercurea Ciuc au avut un turneu în orașele din apropiere ca trupa de promovare a acestuia. Fiind tineri care „au crescut la festivalul de jazz” au primit inspirație de la artiști internaționali și pot fi o trupă exemplară pentru mulți muzicieni talentați. Tot în acest timp au cântat și la recepția organizată cu ocazia concertului din Miercurea-Ciuc a renumitului Richard Bona. În februarie 2018 au avut primul lor concert în transmisiune live în cadrul emisiunii Kotta la Radio Târgu-Mureș. În aprilie au avut un turneu cu cinci concerte în București unde au cântat în cluburi de jazz renumite. În mai au dat un concert în Ólommadár din Miercurea-Ciuc unde la o melodie a participat și orchestra de coarde a Liceului de Artă Nagy István, având succes extraordinar de mare. În repertoriul lor se află și adaptări de jazz fusion, dar și melodii proprii.

Tot duminică de la ora 18.30 trupa locală Ecoul va intra pe scenă. Formația s-a format în 2014, și este compus din Szabó Katalin, Fazakas Csaba și Nagy Nándor. În repertoriul lor se află hituri englezești, românești și maghiare. Concertele sunt organizate cu sprijinul Consiuliului Județean Harghita.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro