Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Continuă evenimentele dedicate Adventului
Cântecul și voia bună au dominat atmosfera cu ocazia vizitei lui Moș Nicolae la Borsec. Joi în sala mare a Casei de cultură copii au primit cadouri, mulțumind moșului pentru atenția primită prin cântece și prăjituri pregătite pentru această ocazie. Șirul evenimentelor dedicată Adventului continuă și zilele următoare.
2019-12-05
1339
Rédai Botond
Micuții s-au bucurat de cadourile primite

Unul dintre cei mai iubiți şi mai populari sfinți ai creștinătății, Moș Nicolae a fost așteptat cu nerăbdare de copii din Borsec. Conform tradiției locale, de ziua Sfântului Nicolae, Primăria Orașului Borsec oferă în fiecare an cadouri copiilor din oraș. Moșul a venit joi în vizită la sala mare a Casei de cultură, unde a oferit cadouri conținând fructe și dulciuri. Cei mici i-au mulțumit Moșului prin cântece și poezii, sau chiar cu prăjituri.

Apăsând aici sau pe linkul de mai jos puteți viziona fotoalbumul evenimentului.

Duminică aprindem a doua lumânare

A doua lumânare din coroana de Advent, care simbolizează credința patriarhilor care cred în darul țării promise, va fi aprinsă în parcul centrul civic al orașului duminică, 8 decembrie, la ora 18.  

Sărbătoarea va începe prin aprinderea luminii din coroana de Advent de către reprezentanții grupului de dans popular "Tündérkert Virágai". După care ne vom deplasa în sala mare a Casei de Cultură, unde vom putea asculta concertul Orchestrei de Cameră Ciuc. Evenimentul este realizat în cadrul programului ”Evenimente culturale pentru județul Harghita”, cu sprijinul Consiliului Județean Harghita, Centrului Cultural Județean Harghita și a Primăriei Borsec. Intrarea este gratuită!

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro