Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Construirea pistei de bob aproape de finalizare
Marea parte a echipamentelor sunt la fața locului, iar în aceste zile specialiștii lucrează la montarea acestora. Dacă totul se desfășoară conform graficului, începând cu luna octombrie pista de bob de vară de la Complexul de Schi „Speranța” din Borsec va fi funcțională.
2019-09-09
2540
Complexul de schi „Speranța” va găzdui pista de bob

După cum am putut afla de la primarul Mik József, reprezentanții firmei de specialitate din Austria sunt la fața locului și coordonează lucrările de instalare. „Dacă totul decurge conform planului, în cel mult 2-3 săptămâni instalația va fi gata de funcționare. Sperăm că începând cu luna octombrie vom putea utiliza pista de bob de vară până la începerea sezonului de iarnă, când va fi demontată” – a explicat primarul, menționând faptul că pista va fi remontată în luna aprilie anul viitor.  

Despre stadiul lucrărilor s-a interesat zilele trecute și Ministrul Turismului, Bogdan Trif. Edilul a inspectat pe 27 august stadiul investiției, proiect pentru care Ministerul Turismului a decontat prima tranșă de bani în valoare de 776.000 lei.

La fața locului ministrul a declarat faptul că este important ca în regiunile montane să fie dezvoltate obiective pentru ca aceste zone să fie atractive pentru turiști în orice zi a anului și astfel România va dobândi caracterul de destinație pentru 365 de zile. Vizita ministrului s-a desfășurat în lipsa autorităților locale, deoarece aceștia nu au fost înștiințate despre sosirea edilului, după ce aceasta a contramandat telefonic ora vizitei stabilite în prealabil.

Contractul de finanțare pentru proiectul „Sania de vară” a fost semnat în urmă cu trei luni, iar investiția se ridică la peste 5 milioane de lei, sumă pentru care Ministerul Turismului contribuie cu 90% din investiția de bază.

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România