Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Avem nevoie să fim o comunitate!
Poate acum doi ani nu ne gândeam că se va întâmpla ceva care să răstoarne întreaga lume cu susul în jos, făcându-ne viața de zi cu zi incertă și imprevizibilă. Trăim într-o perioadă în care tot ceea ce are putere de a ține unită comunitatea este: dragostea unora pentru ceilalți, bunătatea, împăcarea.
2021-12-23
650
Móga Attila

Perioada Adventului ne semnalează că se apropie Sfânta Sărbătoare a Crăciunului. Pe lângă zumzetul acestei lumi rapide, trebuie să ne oprim și să ne punem întrebarea: simțim și oferim bucurie și iubire? Ne putem trăi viața de zi cu zi cu bucurie, putem face cu bucurie ceea ce ne este încredințat? Putem să ne pregătim de Crăciun cu bucurie? Dar oare poate exista bucurie în viața noastră când cineva este bolnav în familie? Sau tocmai copilul nostru este bolnav? Poate exista bucurie atunci când ne luptăm cu dificultăți și încercări?

Bucuria nu poate fi legată de diferite situații din viață, nu există doar atunci când totul este în regulă în viața noastră. Putem simți bucurie și iubire chiar și atunci când trăim în această lume haotică, chiar și atunci când totul este atât de incert. La urma urmei, putem transmite unul altuia ceea ce este în sufletele noastre. Bucuria nu este un sentiment, ci o stare de spirit.

Să ne privim viața precum un cântar tradițional care are două vase. Într-unul dintre ele se află necazurile vieții noastre, dar dacă asta este tot ceea ce există, ne trage în jos, ne doboară sentimental. Dar dacă în celălalt vas există ceea ce deja luminează simbolic pe coroana adventului: credința, speranța, bucuria și iubirea, atunci poate exista echilibru și în viața noastră. Există dificultăți, dar Dumnezeu este prezent în viața noastră. Nu putem avea un Crăciun adevărat și fericit decât dacă Îl putem sărbători pe Dumnezeu. Astfel putem simți bucuria și iubirea.

Cu certitudine am putut constata în timpul pandemiei din ultimii doi ani că singura noastră speranță este iubirea, bunătatea și împăcarea cu semenii noștri. În această perioadă dificilă trebuie să fim o comunitate adevărată. O comunitate care stă unită, care își asumă responsabilitatea pentru membrii săi, dar în același timp, caută armonie și înțelegere.

În calitate de lider al acestei comunități, vă doresc să aveți parte de iubire și bucurie, cel puțin în această cea mai frumoasă sărbătoare să uităm de necazuri, întristare, probleme, să putem oferi iubire, să ne putem bucura unii de alții.

Le doresc tuturor locuitorilor din Borsec un Crăciun Binecuvântat și un An Nou Fericit plin de sănătate, succese și rezultate.

Primar Mik József

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro