Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Artiști tineri au pășit pe scena din Borsec
Mai multe concerte în aer liber au asigurat distracția turiștilor și a localnicilor în cadrul programului intitulat „Evenimentele sezonului estival ale staţiunii Borsec”, finanțat de Consiliul Județean Harghita.
2019-08-22
1545
Concertul One More Minute. Prilej de distracție pentru turiști și localnici

Mai multe spectacole muzicale au fost organizate în lunile iulie și august, la care au fost invitați artiști locali din Borsec și din alte părți ale județului Harghita. Concertele au avut loc pe scena mică de la intrarea pe Bulevardul 7 Izvoare.

Pe scena a apărut printre altele formația One More Minute. Trupa s-a înființat în primăvara anului 2015 din membrii formației DNS din Borsec, unde au cântat împreună timp de cinci ani.

Tot pe scena din Borsec am putut asculta formația Ineffable, care s-a format în vara anului 2016 ca un trio la inițiativa a trei elevi din clasa de muzică a Liceului de Artă Nagy István din Miercurea Ciuc. La început au cântat în cafenele locale mici, apoi la cererea și în organizarea Festivalului Internațional de Jazz din Miercurea Ciuc au avut un turneu în orașele din apropiere ca trupa de promovare a acestuia.

În cadrul programului sezonului estival a fost invitat și trupa Ecoul. Formația din Borsec Formația s-a format în 2014, fiind compus din Szabó Katalin, Fazakas Csaba și Nagy Nándor. Din repertoriul lor am putut asculta hituri englezești, românești și maghiare.

Organizatorii programului estival au fost Fundaţia Pro Borsec și Primăria Oraşului Borsec. Finanțatorul concertelor a fost Consiliul Judeţean Harghita.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro