Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Am trăit spiritul Crăciunului!
Odată cu aprinderea luminilor festive  în prima duminică de Advent, orașul Borsec s-a îmbrăcat și el de Crăciun. Deși coronavirusul încă ne definește viața de zi cu zi, spre deosebire de anul trecut, evenimentele de Advent de anul acesta nu au mai trebuit să fie anulate. Punctul culminant al perioadei de advent a fost Cavalcada de Crăciun, organizată în perioada 18-19 decembrie. 
2021-12-22
481
Móga Attila

 

Deși până în ultimul moment a fost incert dacă se poate organiza vreun eveniment, evoluția favorabilă a situației pandemiei de coronavirus ne-a permis să retrăim momentele festive cu care ne-am obișnuit pe parcursul anilor trecuți.

Astfel a putut avea loc tradiționala aprindere a luminărilor de pe coroana de Advent, iar în ultimul week-end al perioadei de Advent am avut parte și de Cavalcada de Crăciun. În cadrul mini festivalului de două zile artiști și trupe cunoscute au pășit pe scena casei de cultură, iar cu această ocazie am organizat și un târg de Crăciun.

„Am avut, din nou, un an dificil din cauza pandemiei de coronavirus. Din fericire, de această dată pregătirea sărbătorilor s-a putut desfășura așa cum ne-am dorit” - a declarat primarul Mik József. Am putut organiza evenimentele tradiționale ale Adventului și vom avea parte și de focurile de artificii de Anul Nou.  În același timp, este important ca primăria să creeze o atmosferă festivă în oraș. În acest scop, elementele decorative folosite în anii precedenți au fost renovate și au fost achiziționate altele noi, în valoare de 60.000 de lei.

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro