Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Am dat curs distracției
Serate de dans popular, expoziții, prezentare de carte, concurs de gătit și muzică bună – acestea au fost ingredientele celei de a XXIV-a ediție a Zilelor orașului Borsec. La evenimentul organizat week-endul trecut  au participat și delegațiilor orașelor înfrățite cu Borsec.
2019-08-05
1118
Concursul de gătit a fost unul dintre punctele de atracție al festivalului

Programul a început încă de vineri cu o serată de dans popular, care a avut loc la scena mică de la Centrul Turistic de Informare.

Sâmbătă a avut loc la Casa de cultură din localitate dechiderea expoziției intitulată „Valorile județului Pest din Ungaria”, și am avut ocazia de a revedea vernisajul alcătuit din picturile taberei de creație artistică care a fost organizat la sfârșitul lunii iunie pentru tinerii din Borsec. După aceste momente în sala mare a casei de cultură a urmat un scurt program cultural precedat de salutarea delegațiilor oficiale al orașelor înfrățite.

Punctul culminant al zilei de sâmbătă a fost prezentarea volumului intitulat „Vannak olyan emlékeink” (Memoriile noastre) scris de către fosta învățătoare Orbán Anna. Cartea scrisă în limba maghiară este de fapt o autobiografie care poate fi considerat este în același timp un volum de istorie locală.

Cu restul programelor ne am mutam la pârtia de schi. Duminică a avut loc concursul de gătit, unde 13 echipe au oferit o experiență culinară de excepție. 

La scena amenajată la pârtia de schi sâmbăta și duminica nu mai puțin de 12 formații au asigurat distracția celor prezenți. Printre invitații speciali au Lora și Lidia Buble, Balkan, UNSK, MGC Guitar Students, WIFI, Kalandor, Oprea Mircea sau Los Andinos.

Zilele Borsecului au fost organizate de către Primăria Borsec și Asociația Pro Borsec. Galeria foto o puteți viziona apăsând pe linkul de maj jos, sau accesând pagina oficială de Facebook al evenimentului.

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro