Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Albui István este noul viceprimar al orașului Borsec
Luni s-a desfășurat prima ședința ordinară a noului consiliu local investit după alegerile locale din septembrie. Cu această ocazie, a fost ales și noul viceprimar al orașului: Albui István va putea ocupa funcția pentru următorii patru ani.
2020-11-10
1439
Rédai Botond
Albui István a fost ales în funcția de viceprimar

În total nouă proiecte de hotărâre au fost incluse în ordinea de zi a sedinței ordinare a consiliului local. Dintre acestea poate cel mai important a fost alegerea viceprimarului,  consilierii locali având nevoie de două tururi pentru a-și desemna viceprimarul. În cele din urmă, cu 8 voturi din 11 posibile funcția a fost ocupată de Albui Istán, administratorul companiei municipale Dezvoltare Urbană SRL.

În a doua parte a ședinței consilierii au adoptat mai multe proiecte de hotărâre. Au stabilit, printre altele, componența comisiilor de specialitate, și au aprobat noul regulament de funcționare a consiliului local. În același timp au aprobat actualizarea regulamentului de organizare și funcționare a Serviciului Public Voluntar pentru Situații de Urgență, respectiv au stabilit prețul de referință pentru masa lemnoasă pe picior care se recoltează din fondul forestier proprietate public al orașului Borsec în 2021, preț care a rămas neschimbat față de anul curent. Tot în cadrul ședinței ordinare Moșneag Ana-Maria a fost desemnată reprezentanta consiliului local în Consiliul de Administrație la Liceul Tehnologic „Zimmethausen”, iar Pepel Attila Árpád a fost delegat în Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro