Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
A început reabilitarea clădirii primăriei
Zilele trecute au început lucrările de reabilitare a clădirii primăriei. Proiectul în valoare de peste 1 milion de lei este finanțat din fonduri europene. Până la finalizarea lucrărilor birourile care au program de lucru cu publicul își vor desfășura activitatea în incinta casei de cultură din Borsecul de jos.
2020-10-16
868
Rédai Botond

În principal, este vorba despre îmbunătăţirea izolaţiei termice a anvelopei clădirii; utilizarea resurselor regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie termică pentru încălzirea şi prepararea apei calde de consum; înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu corpuri cu eficienţă energetică ridicată şi durată mare de viaţă.

Odată cu lucrările de reabilitare termică se va efectua și modernizarea parterului primăriei. Scopul este de a îmbunătăți serviciile oferite publicului prin crearea unui spațiu unic de acces. Așa numitul biroul unic va fi conceput ca spaţiu destinat exclusiv lucrului cu publicul. Astfel, cetăţeanul nu trebuie să mai parcurgă o cale dificilă pentru obţinerea informaţiilor sau documentaţiilor necesare şi să ia contact cu numeroşi funcţionari.

Prin intermediul  biroului unic, primăria dorește să ofere posibilitatea soluţionării rapide a cererilor cetăţenilor, într-un spaţiu deschis şi primitor. De asemenea, pe lângă reducerea timpului de soluţionare a cererilor cetăţenilor, se urmărește şi prevenirea aglomerării sau suprasolicitării compartimentelor de lucru cu publicul, cât şi eliminarea aşa-numiţilor timpi morţi.

Proiectul este finanțat prin Programul Operaţional Regional (POR), Axa prioritară 3, „Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon”. Valoarea este de 1,093 de milioane de lei, cu o participare de peste 200.000 de lei a bugetului local.

 

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro