Elérhetőségek
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Hírek
Tíz település egységes turisztikai honlapja készül
A G10 Egyesülethez tartozó települések turisztikai fejlesztése a célja annak a pályázatnak, amelyet a borszéki polgármesteri hivatal nyújtott be múlt héten péntek a Leader program keretében.
2019-06-12
598

 A beruházás során román, magyar, angol nyelvű turisztikai internetes honlap, illetve annak mobiltelefonos verziója is elkészül. A pályázat tíz települést érint: Gyergyóalfalu, Gyergyócsomafalva, Gyergyóditró, Gyergyóholló, Gyergyóremete, Gyergyószárhegy, Gyergyótölgyes, Gyergyóújfalu, Gyergyóvasláb és Borszék. A több mint 156 ezer lejes beruházás célja a térség turisztikai potenciáljának az erősítése, a kikapcsolódási és szálláslehetőségek hatékony promoválása. Az elkészülő internetes felület révén a turisták részletes információkat szerezhetnek a vidék látványosságairól, rendezvényeiről és eseményeiről, és természetesen a szálláslehetőségekről.

A látványosságok leírása mellett azok megközelítési lehetőségeit is feltárja az új honlap. A különböző rendezvényekről és eseményekről is részletes tájékoztatást kap az érdeklődő, ugyanakkor a különböző turistaösvényekről és tudomást szerezhet egy részletes térkép által.  A projektnek az is a célja, hogy egy közös felületen összesítse a térség összes szálláshelyét, így a látogató kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet és online foglalást is kérhet, bankkártyás kifizetést viszont nem végezhet. Összesítve a turista egyetlen felületen találkozik minden olyan jellegű információval, amelynek segítségével hatékonyan megtervezheti térségbeli utazását. A webes felületnek mobiltelefonos verziója is elkészül egy alkalmazás formájában, amelyhez androidos illetve iOS felhasználók egyaránt térítésmentesen hozzáférhetnek. A beruházás teljes összege 156 845 lej, ebből mintegy 25 ezer lej a borszéki önkormányzat önrésze, kivitelezési ideje egy év.  

 

 

Vissza
Eseménynaptár
Elérhetőség

Elérhetőségek
Cím: Kárpátok utca 6 szám/A, Borszék
Telefon: +40 266-337-001

Órarend Borszék Városháza
Hétfő: 09.00 – 13.00
Kedd: 09.00 – 13.00
Szerda: 09.00 – 13.00
Csütörtök: 09.00 – 13.00
Péntek: 09.00 – 13.00

Szóvívő
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről és eseményeinkről!
Hírek archívum
 
 
 
Borszék változatos és gazdag erőforrásokkal rendelkezik, ezek közül is kiemelkednek természeti kincsei.
Kereskedelmi és balneológiai szempontból is jelentős vonzerővel bírnak ásványvíz forrásai.
BorszékElképesztő panorámák, energiadús források, a borszékiek vendégszeretete – ez a meghívónk, egy egészséges meghívó a Tündérek Kertjébe.

Köszönjük a fotósok támogatását :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

A weboldal fejlesztés alatt áll!
Elérhetőségek
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Kárpátok utca, 6 szám/A, Borszék város, Hargita megye, 535300, Románia