Elérhetőségek
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro

Üdvözöljük honlapunkon!
A mikroklima, az ózonnal dús friss levegő, a csodálatos növény- és állatvilágának köszönhetően Borszék Románia egyik legkeresettebb turista úti célja. A legtöbb turistát ásványvizeink vonzanak vidékünkre, a gyógyfürdő, az ivókúra és a környék lenyűgöző szépsége.

tovább

2022.05.05
Borszéki gyógyfürdő: kezdődik a személyzet toborzása
Tizenkét évvel az első kapavágás után egy nagyon fontos pillanat szemtanúi lehettünk: megtörtént a borszéki új gyógyfürdő és wellnessközpont műszaki átadása. Ezzel kezdetét vette a létesítmény üzembe helyezésének folyamata, ennek része a munkaerő toborzás is.  Tizenhét beosztásba összesen 55 személy alkalmazására kerül sor a következő időszakban.
2022.05.02
Újra problémát okoznak a medvék
A tavasz közeledtével a medvék is megjelentek Borszéken. Az elmúlt hétvégén szombaton 15 órakor láttak a Kárpátok utcában egy anyamedvét kószálni 2 boccsal. A polgármesteri hivatal már április közepén egyeztett az illetékes hatóságokkal, illetve a szomszédos települések vezetőivel a medvekérdés rendezése érdekében.
2022.03.10
Hétfőn kezdődik a népszámlálás
Március 14-én kezdődik és több szakaszban zajlik a Romániai népszámlálás. Első körben digitálisan tölthetők ki a kérdőívek, ezt követi majd a hagyományos formátumú népszámlálás. Borszéken a polgármesteri hivatalban és a turisztikai információs irodában segítünk az online kérdőívek kitöltésében.
2022.03.08
Felújítjuk a borszéki sportbázist
18 millió lejes beruházás révén újítjuk fel a Stadion utcában található sportbázist, a finanszírozást a fejlesztési szaktárca hagyta jóvá. A két és fél év alatt megvalósuló projekt során a létesítményt korszerűsítik és kibővítik.
2022.02.25
Mik József: erőt kell mutatnunk a turizmusfejlesztés érdekében
Borszéken találkoztak február 24-25-én a hazai turisztikai települések képviselői. A Turisztikai Üdülőhelyek Szövetsége (TÜSZ) által szervezett kétnapos konferencián a megbeszélések középpontjában a romániai üdülőhelyek helyzete állt a koronavírus világjárvány összefüggésében, valamint a következő hónapokban gyakorlatba ültetett nemzeti beruházási programokból származó finanszírozási lehetőségek.
2022.02.17
Egy nagy lépéssel közelebb a nyitáshoz
A borszéki wellness és kezelőközpont Hargita Megye Tanácsa által támogatott beruházásainak műszaki szemléjére került sor február 17-én. Bútorzattal a kézdivásárhelyi Promobil bútorgyár szerelte fel a komplexumot, mint Birta Antal, a megyei tanácsa Vagyongazdálkodási igazgatóságának vezetője elmondta, közel 2 millió lej értékben, 7 hónap alatt, több mint 180 tételt szállítottak le.
 
Borszék változatos és gazdag erőforrásokkal rendelkezik, ezek közül is kiemelkednek természeti kincsei.
Kereskedelmi és balneológiai szempontból is jelentős vonzerővel bírnak ásványvíz forrásai.
Eseménynaptár
Elérhetőség

Elérhetőségek
Cím: Kárpátok utca 6 szám/A, Borszék
Telefon: +40 266-337-001

Órarend Borszék Városháza
Hétfő: 09.00 – 13.00
Kedd: 09.00 – 13.00
Szerda: 09.00 – 13.00
Csütörtök: 09.00 – 13.00
Péntek: 09.00 – 13.00

Szóvívő
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről és eseményeinkről!
Hírek archívum
 
 
 
Fotógalériánkbólfotógaléria megtekintése
Borszék változatos és gazdag erőforrásokkal rendelkezik, ezek közül is kiemelkednek természeti kincsei.
Kereskedelmi és balneológiai szempontból is jelentős vonzerővel bírnak ásványvíz forrásai.
BorszékElképesztő panorámák, energiadús források, a borszékiek vendégszeretete – ez a meghívónk, egy egészséges meghívó a Tündérek Kertjébe.

Köszönjük a fotósok támogatását :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

A weboldal fejlesztés alatt áll!
Elérhetőségek
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Kárpátok utca, 6 szám/A, Borszék város, Hargita megye, 535300, Románia