Elérhetőségek
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Hírek archívum
2020.12.22
Közösségi konzultáció: a turizmus és az oktatás a prioritások között
A turisztikai beruházásokra fektetnék a legnagyobb hangsúlyt azok, akik kitöltötték a Borszéki Polgármesteri Hivatal által, a jövő évi költségvetés összeállításával kapcsolatban meghirdetett közösségi konzultációs kérdőívet. Az akció december 11-18 között zajlott kizárólag interneten, a válaszokat a városháza közösségi oldalán közzétett kérdőívben lehetett megadni.
2020.12.08
Ingyen wifi használható a borszéki köztereken
Vezeték nélküli internetes-hálózatot építettek ki Borszéken az Európai Unió által erre a célra kiírt pályázat részeként. A polgármesteri hivatal által még tavaly megnyert 15 ezer euró értékű beruházás révén nyílt wifi-hozzáférésre van lehetőség a borszéki lakosoknak és a turistáknak, akik ily módon a köztereken ingyen csatlakozhatnak a világhálóra.
2020.12.07
Az országos átlaghoz közeli a borszéki részvétel
Több mint hatszáz személy járult urnákhoz vasárnap Borszéken a parlamenti választások keretében. A legtöbb szavazatot az RMDSZ kapta, az ideiglenes országos eredmények szerint pedig a Szociáldemokrata Párt (PSD) nyerte a választásokat.
2020.12.04
Mutassunk erőt a vasárnapi parlamenti választásokon!
Szenátorokat és parlamenti képviselőket választunk vasárnap. A koronavírus-járvány terjedése ellen hozott intézkedések miatt a szeptemberi helyhatósági választásokhoz hasonlóan rendhagyónak mondható a voksolás, ám ugyanakkor biztonságos is. Így mindenkit arra buzdítunk, éljen a választás lehetőségével, jelenjünk meg minél többen az urnáknál, mutasson erőt a borszéki közösség.
2020.12.04
Szombat este ünneplőbe öltözik a város
A diszvilágítás szombat esti felkapcsolásával Borszéken is karácsonyi hangulatba öltözik a város. Noha a koronavírus miatt az idei adventi események elmaradnak, a városvezetés számára fontos, hogy ünnepi köntösbe öltözzön a település.
2020.12.03
Negyven százalékkal gyarapodik a helyi költségvetésünk!
Kihirdette múlt héten pénteken Klaus Iohannis államfő a bányatörvénynek azt a módosítását, melynek révén az ásványvízipari kitermelés után fizetett illetékek 80 százaléka a megyei és a helyi közigazgatási egységekben maradnak. Az előzetes számítások szerint Borszék esetében ez 4 millió lejes többletbevételt jelent, ami mintegy 40%-al gyarapítja a város költségvetését.
2020.11.27
Saját költségvetésből biztosítja az iskolai táblagépeket az önkormányzat
Több más gyergyószéki önkormányzathoz hasonlóan Borszék is saját költségvetéséből oldja meg a tabletek megvásárlását azon diákok számára, akik nehézségekkel küszködnek az online oktatáshoz való hozzáférésben. Összesen 100 ezer lejt fordítanak erre a célra.
2020.11.19
Kétmillió lejjel társult a megyei tanács a fürdőépítésbe
A helyi önkormányzati testület rendkívüli ülése keretében írta alá Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, illetve Mik József polgármester azt a társulási szerződést, mely által a megyei önkormányzat kétmillió lejjel vesz részt az új wellness- és fürdőközpont további munkálataiban. Az eseményt élőben követhettük a Facebook közösségi oldalon.
2020.11.16
A „kARakTeres” művészet otthona
Borszék fürdőtelepülésén sétálva, a Hétvezér sétány egyik szegletében egy különleges cégtáblára lehetünk figyelmesek. A „kARakTer” kézműves műhelybe lépve mintha egy másik világba toppantunk volna. A Kopacz házaspár, Tekla és György alkotta környezet a „handmade” művészet rejtelmeibe kalauzol minket.
2020.11.10
Albui Istvánt választották Borszék alpolgármesterének
Első soros ülését tartotta hétfőn Borszék új önkormányzati testülete. Ez alkalomból a fürdőtelepülés új alpolgármesterét is megválasztották: a következő négy évben Albui István töltheti be a tisztséget.
2020.11.06
Újabb országos korlátozó intézkedések lépnek életbe hétfőn!
Korlátozó intézkedéseket dolgozott ki és foglalt határozatba az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU), amelyek hétfőtől lépnek érvénybe.
2020.10.29
Beiktatták Borszék polgármesterét és új képviselő testületét
A borszéki kultúrotthonban megtartott ünnepélyes ülésen tette le esküjét Mik József RMDSZ színekben újraválasztott polgármester és az önkormányzati testület 11 tagja. Az eseményen Hargita megye prefektusa, Ion Proca és Bende Sándor, az RMDSZ parlamenti képviselője is részt vett.
2020.10.26
Mik József: köszönjük a bizalmat!
A helyhatósági választások eredménye mindenki számára ismert. Mik József a leadott szavazatok 73 százalékával nyert újabb polgármesteri mandátumot, az önkormányzati testületben pedig 7 RMDSZ képviselő került, a többi helyeken az EMSZ, PSD és PNL pártok osztoznak. Borszék régi-új elöljárójával értékeltük néhány mondatban a választásokat.
2020.10.22
Idén is vásárolt könyveket a városháza
Több tucatnyi magyar és román kiadvánnyal bővült idén is a borszéki könyvtár állománya. A városi önkormányzat ezúttal több mint 6 ezer lejt fordított vásárlásra.
2020.10.19
Holnaptól igényelhető a fűtéspótlék
Október 20-től ismét igényelhetik a fűtéspótlékot a borszéki lakosok a városháza szociális ügyekkel foglalkozó részlegén, amely tegnaptól az alsóborszéki kultúrotthon földszintjén várja ügyfeleit. 
2020.10.17
Megyeszintű korlátozások lépnek érvénybe vasárnaptól
Újabb járványügyi korlátozások lépnek életbe vasárnap 23 órától Hargita megyében a folyamatosan növekvő koronavírusos esetszámok miatt. Általános jellegű intézkedésekről van szó, kiegészítve esetszám szerinti specifikus rendelkezésekről. Borszéken egyelőre nem haladta meg az 1,5-t az ezer lakosra jutó igazolt koronavírus-fertőzések száma az elmúlt 14 napban.
2020.10.16
Elkezdődött a polgármesteri hivatal felújítása
Több mint egymillió lejes beruházás révén újítják fel a borszéki városháza épületét, a munkálatot európai uniós alapokból finanszírozzák. A munkálatok a napokban el is kezdődtek, ezért október 19-től az ügyfélszolgálatot bonyolító irodák a kultúrotthon földszintjén folytatják tevékenységüket.
2020.09.28
Ezúttal is Mik Józsefnek szavaztak bizalmat a borszékiek!
A négy évvel ezelőttit megközelítő részvétellel zajlott le vasárnap a helyhatósági választás Borszéken. A szavazatszámlálás után kiderült, Mik József polgármester folytathatja munkáját a település élén.
2020.09.25
Vasárnap önkormányzati választások!
Polgármestert, önkormányzati testületi képviselőket, illetve megyei önkormányzati képviselőket és megyei tanácselnököt választunk vasárnap. A koronavírus-járvány terjedése ellen hozott intézkedések miatt rendhagyónak is mondható az idei voksolás, ám ugyanakkor biztonságos is. Így mindenkit arra buzdítunk, éljen a választás lehetőségével, jelenjünk meg minél többen az urnáknál, mutasson erőt a borszéki közösség.
2020.09.08
Elöljáróinkat választjuk a hónap végén
Idén szeptember 27-én, vasárnap tartják Romániában a helyhatósági választásokat. Borszéken, a hagyományokhoz híven, a polgármesteri hivatal, illetve a Zimmethausen Iskolaközpont épületében alakítják ki a két szavazókörzetet.
2020.09.02
Gasztronómiai és szabadídős fesztivál Borszéken!
Szeptember 4-6 között Borszék Bogrács Fesztivált tartunk!
2020.08.05
Az energiahatékonyságot növelő beruházásra készül Borszék
A közvilágításra elhasznált energiamennyiség több mint 80 százalékát spórolja meg Borszék, amint megvalósul az a korszerűsítési program, amelyet júliusi soros ülésen hagyott jóvá a helyi képviselő-testület.
2020.07.29
A lovak szeretetéből vállalkozás lett
Egyedi jelenségre lehettek figyelmesek július derekától a borszékiek és a településre látogató turisták. A vadnyugatra emlékeztető lovaskocsi kezdte ugyanis rendszeresen járni a fürdőtelepülés utcáit.
2020.07.24
Egy lépéssel közelebb a 7 millió euróhoz
Átment a kezelő hatóság alkalmassági szűrőjén az az integrált pályázat, amelyet a Regionális Operatív Program keretében (POR) nyújtott be a borszéki önkormányzat. A 7 millió euró értékű beruházás révén új ingatlanok épülnének, több középületet is felújítanának, illetve bővítenék a település úthálózatát, valamint a közterek egy része is ráncfelvarráson esne át.
2020.07.16
Jóváhagyták a készenléti állapot meghosszabbítását!
A kormány jóváhagyta a készenléti állapot meghosszabbítását, de semmiféle új korlátozást nem fog bevezetni, illetve enyhítésekre sem kerül sor – derült ki a szerda esti kormányülést követően.
2020.07.10
Medveprobléma: egyre nagyobb gondot jelent
Egyre sűrűbben járnak be a medvék a városba, immár a település központjában is feltűnnek a vadállatok, akár fényes nappal is. A polgármesteri hivatal már több átiratban is kért segítséget az illetékes hatóságoktól a probléma kezeléséhez, mindeddig hasztalanul. A hatóságok segítségére hiába várunk, villanypásztor beszerzésével és felállításával próbálunk védekezni a medvék ellen.    
2020.07.03
Bejárnak a városba a medvék
Medvék nehezítik a borszékiek mindennapjait. A vadállatok a település nyugati bejáratánál járnak be a városba, sokszor immár nappal is felbukkannak a környéken. A polgármesteri hivatal elővigyázatosságra inti a lakosságot.
2020.07.02
Borszék várja vendégeit!
Fürdővárosunk készen áll arra, hogy biztonságban fogadja turistáit. Vendéglátóegységeink zöme meghozta a hatóságok által előírt szükséges intézkedéseket, köztereink is készen állnak a vendégek fogadására. Mi több, szombaton megnyitja kapuit egyik legnagyobb attrakcióink, a nyári bobpályánk.
2020.07.01
Közlemény: Borszéken is felbukkant a koronavírus
Bármennyire is szerettük volna, sajnos városunkat sem kerülte el a koronavírus fertőzés. A napokban ugyanis egy borszéki lakos esetében igazolták a COVID 19-el való fertőzést. Az érintettet a csíkszeredai megyei kórház fertőző osztályán kezelik, családja otthoni elkülönítésben tartózkodik.
2020.06.26
Érdekli a borszéki fiatalokat a telekosztási program
Több mint egy évtizede kezdte el a borszéki önkormányzat azt a programot, amelynek keretében ingyen telkeket biztosítanak helyi fiataloknak lakásépítés céljából. A kezdeményezés sikerét jól mutatja a tucatnyinál is több megépült ház, illetve a jelenleg is zajló munkálatok.
2020.06.17
Egyelőre 30 nappal hosszabbították meg a készenléti állapotot
Június 17-től harminc nappal meghosszabbította a kormány a készenléti állapotot, ami jogi alapot teremt bizonyos korlátozó intézkedések megtartására. Egyelőre nem tiszta, a parlament szavazhat-e az újabb intézkedésről.
2020.06.15
Mától újabb megszorításokat szüntet meg a kormány
Hétfőtől, azaz június 15-től a koronavírus-járvány miatti korlátozások újabb feloldására, harmadik hullámára kerül sor Romániában.
2020.06.10
Egészségház: elkezdődtek a felújítási munkálatok
Az építkezéssel megbízott cég átvette a telepet, így elkezdődtek a borszéki egészségház felújítási munkálatai. A több millió lejes beruházás a városban nyújtandó egészségügyi szolgáltatások bővítését célozza meg, melynek során végéig teljes mértékben felújítják és kibővítik a borszéki járóbeteg-rendelők épületét.
2020.06.05
Nehéz helyzetben a borszéki vállalkozások
Borszék város polgármesteri hivatala közösségi konzultációt végzett május első három hetében, melynek célja az volt, hogy kiderítse, hogyan érintették a borszékieket a koronavírussal kapcsolatos intézkedések. A konzultáció részeként a borszéki magánvállalkozásokat, főleg a turizmusban érdekelt cégeket is megkérdeztük.
2020.06.03
Visszafogott volt a lakossági részvétel
Borszék város polgármesteri hivatala internetes felmérést végzett május első három hetében, melynek célja az volt, hogy kiderítse, hogyan érintették a lakosságot a koronavírussal kapcsolatos intézkedések.
2020.05.29
Hétfőtől nyilatkozat nélkül is elhagyhatjuk a településeket
Elfogadta a kormány csütörtök este a készenléti állapotra vonatkozó kormányhatározat módosítását. Ennek értelmében június 1-jétől több területen lazító intézkedések lépnek érvénybe.
2020.05.26
Egyelőre elmarad a Borszék Bogrács Fesztivál
A koronavírus pandémia okozta helyzet miatt nem tudjuk megtartani eredeti időpontjában a harmadik kiírásához érkezett Borszék Bogrács Fesztivált. Az igencsak nagy népszerűségnek örvendő borszéki multikulturális, művészeti és gasztronómiai eseményt a hatóságok intézkedéseinek függvényében próbáljuk megszervezni.
2020.05.22
Köszönjük az önkéntesek munkáját!
Számos településen önkéntesek csapata segítette az idős lakosságot, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt a kijárási tilalom során. Nem volt ez másképp Borszéken sem, ahol a polgármesteri hivatal szervezésében zajlott az önkéntes szolgálat.
2020.05.22
Szabályokhoz kötik a védőmaszk viselését
 Az egészségügyi miniszter által jóváhagyott rendelet előírja, a védőmaszk kötelező viselését a járványtani szűrést, valamint a kézfertőtlenítést a veszélyhelyzet idején, a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében.
2020.05.15
Mától vészhelyzet van érvényben!
Kidolgozta csütörtök este a péntektől 30 napra kihirdetett vészhelyzet idején érvényes szabályokat és az emberek egészségét védeni hivatott intézkedéseket az országos vészhelyzeti bizottság (CNSU). A testület döntéseit Marcel Vela belügyminiszter, Nelu Tătaru egészségügyi miniszter és Raed Arafat belügyi államtitkár ismertette. A fontosabb előírásokat foglaltuk össze. 
2020.05.07
Közösségi konzultáció a pandémia kapcsán
Borszék város polgármesteri hivatala internetes felmérést végez 2020. május 7-15 között, melynek célja kideríteni, hogyan érintették a lakosságot a koronavírussal kapcsolatos intézkedések.
2020.04.30
Felszerelést kaptak a borszéki egészségügyi intézmények
Több rend, saját költségvetéséből megvásárolt védőfelszerelést adott át csütörtökön a borszéki polgármesteri hivatal a település egészségügyi intézményeinek. A szükségállapot kezdete óta a városháza mintegy 60 ezer lejt költött a koronavírus megelőzése érdekében hozott intézkedésekre.
2020.04.28
Zárva maradnak az iskolák
Ebben a tanévben már nem nyitják meg az iskolákat - jelentette be hétfőn Klaus Iohannis államfő.
2020.04.27
A hivatalban nem állt meg az élet
A szükségállapot ideje alatt sem állt meg az élet a borszéki polgármesteri hivatalban. Számos pályázatot készítettek elő az elmúlt időszakban, illetve a már futó projektekkel kapcsolatban is sok tennivaló akadt. „Rengeteg a háttérmunka, ami nem igazán látszik, ám ez az előfeltétele a további fejlesztéseknek” – fogalmazott Mik József polgármester.
2020.04.21
Szükségállapotos helyzetkép, 6-ik hét!
Borszéki helyzetkép a koronavírus járvány idején, 2020. április 21-én
2020.04.14
Több mint két millió lejre adományoztak a megyei kórháznak
További felajánlások érkeztek múlt héten a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház számára és az intézmény továbbra is várja azok segítségét, akik hozzá akarnak járulni a koronavírus-járványra való felkészüléshez. Az eddigi segítségnyújtás meghaladta a két millió lejt. Az összefogásnak látványos eredményei is vannak: befejeződött a 91 kórházi ágyat érintő oxigénhálózat kiépítése. 
2020.04.10
Megelőző intézkedések a megyei kórház szülészeti és újszülöttgyógyászati osztályán
A koronavírus-járvány idejére, a várandósok, illetve a kismamák és újszülöttek minél biztonságosabb ellátása érdekében új szabályokat vezettek be a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház szülészeti-nőgyógyászati, illetve újszülöttgyógyászati osztályán.  A borszéki városháza mától rendszeresen közül információkat a megyei kórház működésével kapcsolatban.
2020.04.09
Borszéken nincsen koronavírus fertőzött
Borszéki helyzetkép a koronavírus járvány kapcsán, április 9-én.
2020.04.06
Mit tegyünk, ha koronavírusos beteggel lakunk együtt?
A legújabb rendelkezések szerint azokat, akik fertőzöttek, de nem igényelnek kórházi ápolást, arra utasítják, hogy maradjanak otthon, azonban ez rengeteg nehézség elé állítja a családtagokat, lakótársakat. Mit tehetünk, hogy megakadályozzuk a vírus terjedését a lakásban, és biztonságban tudjuk a beteget és magunkat is? Összegyűjtöttük az Egészségügyi Világszervezet és a szakemberek tanácsait.
2020.04.03
Válaszok a kijárási tilalomra vonatkozó leggyakoribb kérdésekre
Az alábbi információkat a Stratégiai Kommunikációs Csoport tájékoztatása alapján, az RMDSZ tájékoztató oldalának segítségével gyűjtöttük össze.
2020.03.31
A legtöbben szívesen fogadják a segítséget
Teljes mértékben felforgatta életünket a koronavírus terjedése. A hatóságok békeidőben még nem tapasztalt intézkedéseket voltak kénytelenek elrendelni, ezek közül az egyik legkényelmetlenebb a kijárási tilalom. A korlátozások tekintetében az egyik legérintettebb csoport az idősebb korosztály, hiszen a betegség terjedése szempontjából ők a legveszélyeztetettebbek, így rájuk vonatkozóan a legszigorúbb a kijárási tilalom.
2020.03.30
Megszervezték az online oktatást
Hétfőn délelőtt 10 órától az országos közszolgálati televízió elindította a magyar nyelvű iskolatévé műsorát a nyolcadikos és tizenkettedikes diákok számára. Az adásokat a TVR3, illetve a kolozsvári és marosvásárhelyi stúdiók is közvetítik a záróvizsgákra készülő diákoknak. Ezzel együtt a borszéki iskolának sikerült megszerveznie a diákok online oktatását.
2020.03.16
Közlemény: szigorításokat vezetett be a borszéki katasztrófavédelmi bizottság
Tekintettel a SARS COV-2 vírus terjedésének megakadályozására vonatkozó országos intézkedésekre, a helyi katasztrófavédelmi bizottság a mai nap folyamán megtartott ülésén meghozott 2020/1-es határozatában több korlátozó intézkedés gyakorlatba ültetéséről döntött.
2020.03.11
Közlemény: 10 javaslat a koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében
Tekintettel arra, hogy Romániában igazoltan is megjelent a koronavírus (COVID-19), Borszék Polgármesteri Hivatala felhívja a lakosság figyelmét, hogy megfelelő óvintézkedésekkel csökkenthetjük annak a kockázatát, hogy megfertőződjünk.  
2020.03.03
Még mindig „divat” könyvet olvasni
A digitális világ térhódításának dacára nyugodt szívvel elmondhatjuk, hogy a tavaly is látogatott volt a „Kamenitzky Antal” Városi Könyvtár. A meglevő olvasókör újabb tagokkal bővült, zömében gyerekekkel, de felnőttek is éltek a könyvtár adta lehetőségekkel. Az intézmény működéséről annak munkatárásával, Kiss Évával beszélgettünk.
2020.02.26
Folytatnák a borszéki tömbházszigetelést
Európai uniós forrásokból folytatná a panellakások hőszigetelési programját a polgármesteri hivatal. A fürdőtelepülésen még 3 tömbház és egy garzonlakásoknak otthont adó épületet kell felújítani, a mostani pályázat a három tömbházat érintené.
2020.02.21
A költségvetés több mint felét fejlesztésekre költik
A tavalyihoz képest jóval korábban sikerült elfogadnia az önkormányzati testületnek a 2020-as évre szóló költségvetést. Mint a számokból kiderül, 15,8 millió lejből gazdálkodik idén Borszék, ebből 6,8 millió lejt költenek fenntartásra, a többit zömében beruházásokra fordítják.
2020.02.11
Kultúra Borszéken: bőven volt, amiből válogatni
Kultúra nélkül nem létezik élhető városi közösség. Ezt a szemléletet próbálta gyakorlatba ültetni a borszéki önkormányzat 2019-ben is. A tavalyi év tekintetében kijelenthetjük, nem volt hiány kulturális eseményekben, a résztvevők száma pedig reménykeltő volt. Újfent beigazolódott, a borszékieknek szükségük van a minőségi kultúrára, még ha ebben néha kételkedtünk is. Éves visszatekintés következik, a teljesség igénye nélkül.
2020.02.05
Idén sincs hiány beruházásokban Borszéken
A tavalyihoz képest kedvezőbb előfeltételekkel indul az idei esztendő. Hiszen ezúttal már február elején véglegesíteni lehet a település költségvetését, ami kiszámíthatóbbá, tervezhetőbbé teszi a következő hónapokat. Mik József polgármester meglátása szerint az önkormányzat által eszközölt beruházások mellett az is fontos, hogy megerősödjék a település vállalkozói és civil szférája is, hiszen csak így lehet igazán élhető a fürdőtelepülés. 
2020.01.17
A Role zenekarral ünnepeljük a magyar kultúra napját
Verses, zenés estet tart a borszéki Művelődési Házban a csíkszeredai Role zenekar január 25-én. Az eseménnyel a magyar kultúra napja előtt kívánunk tisztelegni.
2020.01.16
Az infláció mértékével igazították ki a helyi adókat
 Az infláció mértékével arányosan, 4,6 százalékkal emelték az adótörvénykönyv előírásai szerint a 2020-as évre érvényes helyi adókat Borszéken.
2020.01.08
Vastagbélrák szűrési program indul Borszéken
A vastagbélrák és végbélrák a tüdőrákot követően a második leggyakoribb oka a daganatos halálozásoknak, hazánkban és világszerte egyaránt egyre nő a betegek száma. Éppen ezért rendkívül fontos a megelőzés, a szűrési programokon való részvétel. A következő időszakban Borszéken is indul egy ilyen program.  
2020.01.06
Okos tantermet avattak Borszéken
Újabb lépést tett az alternatív oktatási módszerek gyakorlatba ültetése terén a borszéki Zimmethausen Iskolaközpont. Ezúttal egy „Stiefel” interaktív okost tantermet alakítottak ki, avatóját hétfőn tartották a Dévai Szent Ferenc Alapítvány által szervezett Borszéki Pedagógiai Napok és Pedagógus Lelkigyakorlat első napján.
 
Eseménynaptár
Elérhetőség

Elérhetőségek
Cím: Kárpátok utca 6 szám/A, Borszék
Telefon: +40 266-337-001

Órarend Borszék Városháza
Hétfő: 09.00 – 13.00
Kedd: 09.00 – 13.00
Szerda: 09.00 – 13.00
Csütörtök: 09.00 – 13.00
Péntek: 09.00 – 13.00

Szóvívő
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről és eseményeinkről!
Hírek archívum
 
 
 
Fotógalériánkbólfotógaléria megtekintése
 
Borszék változatos és gazdag erőforrásokkal rendelkezik, ezek közül is kiemelkednek természeti kincsei.
Kereskedelmi és balneológiai szempontból is jelentős vonzerővel bírnak ásványvíz forrásai.
BorszékElképesztő panorámák, energiadús források, a borszékiek vendégszeretete – ez a meghívónk, egy egészséges meghívó a Tündérek Kertjébe.

Köszönjük a fotósok támogatását :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

A weboldal fejlesztés alatt áll!
Elérhetőségek
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Kárpátok utca, 6 szám/A, Borszék város, Hargita megye, 535300, Románia
Ghiseul.ro