Elérhetőségek
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Hírek
Már csak a hó hiányzik a sípályák megnyitásához
Amennyiben az időjárási körülmények is megfelelően alakulnak, a téli vakáció kezdetére megnyithatja kapuit a sísportok kedvelői számára a borszéki Reménység Síközpont. A tél beálltával az ugyanitt található nyári bobpályát leszerelték.
2019-12-10
1062
Rédai Botond
Javában zajlanak az előkészületek. Ha megfelelő lesz az időjárás, a vakációra megnyílhat a sípálya

Folyamatosan dolgoznak hóágyúink, reméljük az időjárás is segít majd abban, hogy a téli vakáció kezdetére legalább az egyik sípályánk a vendégek rendelkezésére állhasson – fogalmazott az előkészületekkel kapcsolatban Jenei Hajnalka. A borszéki önkormányzat alárendeltségébe tartozó Dezvoltare Urbană Kft. Ügyvezetője elmondta, a pályák működtetéséhez szükséges eszközpark készen áll: a felvonók működőképesek, a kampókat felszerelése folyamatban van, a hótaposó jármű a napokban kapja meg új lánctalpát.

Működni fog a vendéglő is

A komplexum vendéglátó egysége is készen áll a sízők fogadására. A Reménység vendéglő kisebb frissítésen esett át, új személyzetet is alkalmaztak. Mint az ügyvezetőtől megtudtuk, a korábbi évektől eltérően azt szeretnék, hogy a vendéglő egész évben nyitva legyen, tehát tavasszal és nyáron is a turisták rendelkezésére álljon.

Nyitva tartás, árak

A tervezett program szerint a Reménység Síközpont hétköznapokon 10-18 óra között, szombaton és vasárnap pedig 9-19 óra között várja majd a sízőket. A vendéglőben ehhez képest hétköznapokon 9-19 óra között, míg hétvégén 8-21 óra között olthatják szomjukat és éhségüket a környékre látogatók.

A sípályákon a napi jegy 55 lej lesz felnőtteknek, 40 lej gyerekeknek. A félnapi jegyek és a bérletárakra a következő napokban derül fény, ezek közlésére visszatérünk.

Több ezren látogatták a bobpályát

Mint azt bizonyára sokan tudják, idén nyári bobpályával bővült a síközpont által nyújtott szolgáltatás. Az új létesítményt október végén állították szolgálatba. Az ügyvezető szerint a tapasztalatok igencsak pozitívak, hiszen működtetésének szűk hat hete alatt több mint kétezer fizető vendég használta a pályát. Tették ezt olyan körülmények között, hogy az csak hétvégén fogadta a bobozni vágyókat, és a vendéglő sem működött abban az időszakban. Ebben a számban nincs benne az a több száz érdeklődő, akik a bobpálya megnyitásának hétvégéjén ingyen vehette igénybe a nyári szánkózást.

 

 

Vissza
Eseménynaptár
Elérhetőség

Elérhetőségek
Cím: Kárpátok utca 6 szám/A, Borszék
Telefon: +40 266-337-001

Órarend Borszék Városháza
Hétfő: 09.00 – 13.00
Kedd: 09.00 – 13.00
Szerda: 09.00 – 13.00
Csütörtök: 09.00 – 13.00
Péntek: 09.00 – 13.00

Szóvívő
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről és eseményeinkről!
Hírek archívum
 
 
 
Borszék változatos és gazdag erőforrásokkal rendelkezik, ezek közül is kiemelkednek természeti kincsei.
Kereskedelmi és balneológiai szempontból is jelentős vonzerővel bírnak ásványvíz forrásai.
BorszékElképesztő panorámák, energiadús források, a borszékiek vendégszeretete – ez a meghívónk, egy egészséges meghívó a Tündérek Kertjébe.

Köszönjük a fotósok támogatását :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

A weboldal fejlesztés alatt áll!
Elérhetőségek
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Kárpátok utca, 6 szám/A, Borszék város, Hargita megye, 535300, Románia