Elérhetőségek
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Hírek
Folytatódnak a szabadtéri koncertek
Újabb két fellépővel folytatódik a fürdőtelepülés nyári szabadtéri rendezvénysorozata. Ezúttal csíkszeredai és helyi zenekarok szórakoztatják a közönséget a 7 Vezér sétányon felállított színpadon.
2019-08-15
805
A székelykapu melletti színpad ad otthont a szabadtéri eseményeknek

Vasárnap 17 órától a csíkszeredai Ineffable lesz a fellépő. A zenekar 2016 nyarán alakult, trióként, a  Nagy István Művészeti Középiskola három zeneszakos diákjának  kezdeményezésére.  Kisebb,  helyi kávézókban léptek fel az első időszakban, majd kisebb turnét tartottak a környező városokban, a Csíkszeredai Nemzetközi Jazz Fesztivál fel kérésére és szervezésében, mint  fesztivált promováló, ifjú, csíkszeredai zenekar, akik mondhatni a „jazzfesztiválon nőttek fel”,  élőben kaptak inspirációt nemzetközi sztároktól, amit kamatoztattak, ezért példamutató zenekarként járhatnak elől a sok tehetséges zenész előtt. Ugyanekkor fölléptek a világhírű Richard Bona csíkszeredai koncertjének tiszteletére szervezett állófogadáson is. 2018 februárjában a Marosvásárhelyi Rádió Kotta című műsorában megtörtént az első élőben közvetített koncertjük. Ugyanazon év áprilisában egy öt koncertből álló turnén vettek részt Bukarestben, ahol híres jazzklubbokban is fölléptek. Repertoárjukban fúziós jazz átdolgozások, valamint saját számok is szerepelnek. Ezt követően 18.30-tól a borszéki Ecoul együttes veszi át az uralmat a színpadon.  A mintegy 5 évvel ezelőtt alakult zenekar angol, román, magyar slágereket ad elő, tagjai Szabó Katalin, Fazakas Csaba és Nagy Nándor. A vasárnapi koncertek Hargita Megye Önkormányzatának támogatásával jöhettek létre.

 

Vissza
Eseménynaptár
Elérhetőség

Elérhetőségek
Cím: Kárpátok utca 6 szám/A, Borszék
Telefon: +40 266-337-001

Órarend Borszék Városháza
Hétfő: 09.00 – 13.00
Kedd: 09.00 – 13.00
Szerda: 09.00 – 13.00
Csütörtök: 09.00 – 13.00
Péntek: 09.00 – 13.00

Szóvívő
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön híreinkről és eseményeinkről!
Hírek archívum
 
 
 
Borszék változatos és gazdag erőforrásokkal rendelkezik, ezek közül is kiemelkednek természeti kincsei.
Kereskedelmi és balneológiai szempontból is jelentős vonzerővel bírnak ásványvíz forrásai.
BorszékElképesztő panorámák, energiadús források, a borszékiek vendégszeretete – ez a meghívónk, egy egészséges meghívó a Tündérek Kertjébe.

Köszönjük a fotósok támogatását :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

A weboldal fejlesztés alatt áll!
Elérhetőségek
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Kárpátok utca, 6 szám/A, Borszék város, Hargita megye, 535300, Románia