Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
A început a treia achiziție publică pentru construcția de locuințe sociale
Până pe 12 august așteptăm ofertele în cadrul sistemului național de achiziții publice pentru licitația noastră privind construcția de locuințe sociale. Aceasta este a treia licitație pentru investiția de 5,8 milioane de lei realizată prin Programul Operațional Regional, până în prezent nu s-a găsit nici un contractant.
2022-07-19
584

Proiectul prevede demolarea a patru clădiri aflate într-o stare avansată de degradare și construirea de noi locuințe sociale pentru categoriile defavorizate de locuitori din oraș. Trei clădiri sunt situate pe strada Petőfi Sándor iar încă una pe strada Nadășa. Clădirile care vor fi demolate nu aparțin patrimoniului cultural, nu sunt încadrate în categoria monumentelor istorice. Clădirile noi construite vor găzdui în total 20 de locuințe sociale: 12 în imobilul de pe strada Petőfi Sándor care va fi cu două nivele, parter şi mansardă, și 8 locuințe în cealaltă clădire de pe strada Nadășa, care va fi tot cu două nivele. Potrivit primarului Mik József construirea noilor imobile va fi însoțită de reabilitarea și construirea drumurilor de acces, respectiv amenajarea spațiilor publice aferente.

Primarul a precizat faptul că aceasta este a treia procedură de achiziție publică pentru acest proiect. După cum a subliniat, prețul ridicat al materiilor prime și creșterile salariale din sectorul construcțiilor au avut un impact semnificativ și asupra acestei investiții. Deși devizul general al lucrărilor a fost actualizat la 5,8 milioane de lei, nici cea de-a doua licitație nu a avut succes. „Sperăm că nu va fi nevoie de o nouă licitație și că de data aceasta vor exista ofertanți”- a explicat primarul.

Procedura de achiziție poate fi vizionată aici!

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro