Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Vom renova baza sportivă din Borsec!
18 milioane de lei vor fi investiți în renovarea bazei sportive din strada Stadionului, finanțarea fiind aprobată de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Prin acest proiect care va dura doi ani și jumătate, baza va fi modernizată și extinsă.
2022-03-08
584

Din comunicatul de presă transmis marți după amiază de către UDMR am putut afla că peste 40 de milioane de lei au fost aprobate de către Ministerul Dezvoltării pentru două investiții sportive în județul Harghita. O nouă bază sportivă va fi construită în comuna Szépvíz,  în timp ce baza sportivă existentă din Borsec va fi renovată și extinsă.

„Sportul trebuie să fie dezvoltat în mod constant, deoarece nu putem priva nici-o generație de plăcerea de a practica în condiții optime diferite sporturi. În acest moment construim un nou centru sportiv și de recreere în comuna Szépvíz și renovăm și modernizăm baza sportivă existentă din Borsec” - a subliniat vicepremierul Kelemen Hunor în declarația sa privind lansarea celor două proiecte.

Conform planurilor, baza sportivă situată pe strada Stadionului din Borsec va fi complet renovată, modernizată, extinsă și echipată. Ministerul Dezvoltării a aprobat o investiție de aproape 18 milioane de lei pentru acest proiect, care este preconizat a se finaliza în doi ani și jumătate. Lucrările vor include construcția unei clădiri noi lângă terenul de sport, în care vor fi amenajate vestiare, iar în exteriorul clădirii va fi construită o tribună de 1.000 de locuri. Terenul de fotbal existent va fi renovat, iar alte trei noi terenuri de sport multifuncționale vor fi construite. Toate terenurile vor fi echipate cu nocturnă.

Cseke Attila ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației a subliniat importanța UDMR în actul de guvernare: „De când UDMR s-a implicat în guvern au fost lansate o serie de investiții importante pentru prosperitatea și bunăstarea comunității maghiare din Transilvania, iar proiectele continuă.”

Potrivit primarului Mik József, renovarea bazei sportive reprezintă o nouă posibilitate de progres pentru Borsec. „Sperăm ca investiția să revitalizeze viața sportivă locală. În același timp realizarea acestui proiect  va deschide noi oportunități în domeniul turismului sportiv"- a declarat edilul, care a mulțumit Ministerului Dezvoltării și UDMR pentru aprobarea finanțării.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro