Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Un an de provocări și succese
Sfârșitul anului este, de obicei, și un moment de bilanț. Este un moment pentru a privi înapoi, a evalua și a planifica viitorul. Putem spune că în anul 2023 am atins o altă etapă importantă în dezvoltarea localității și al turismului. Am discutat cu domnul primar Mik József despre planurile acestei localități.
2023-12-22
864

Unul dintre actorii cheie ai anului a fost, fără îndoială, Fontana Spa&Balneo Borsec, care a adus o schimbare radicală în turismul orașului. Primarul Mik József a declarat că funcționarea acestui centru și calitatea serviciilor sale au contribuit în mod semnificativ la reluarea poziției Borsecului ca pion principal în turismul național. Dânsul a subliniat că sunt necesare îmbunătățiri suplimentare pentru a se asigura că orașul rămâne atractiv pentru vizitatori.

“Este important ca investitorii locali de servicii să fie implicați în acest proces, deoarece întreprinderile mici și serviciile locale sunt esențiale pentru a crește atractivitatea orașului pentru turiști. Toată lumea trebuie să înțeleagă că dezvoltarea turismului în orașul nostru este în interes comun, așa că fiecare trebuie să își facă partea sa”, a declarat primarul.

Dezvoltarea infrastructurii s-a desfășurat cu succes în acest an, fiind în curs de desfășurare mai multe proiecte finanțate de UE și de guvern. Pe lângă acestea, organizarea vieții culturale a fost un obiectiv major. “Festivalurile noastre din sezonul estival devin din ce în ce mai populare, atrăgând locuitorii și turiștii. Un aspect pozitiv este faptul că asociațiile locale s-au implicat în viața comunității, jucând un rol important în comunitatealocală.. Acestea contribuie la diversitatea vieții culturale a orașului cu o gamă largă de inițiative și evenimente”, a declarat Mik József.

Edilul a subliniat că ultimul trimestru al anului a fost unul plin de provocări. Guvernul a făcut situația extrem de dificilă pentru autoritățile locale, ceea ce înseamnă că, de exemplu, evenimentele de Crăciun și de Anul Nou, vor fi mai modeste. Deși sunt dificil de planificat investițiile pentru anul viitor, orașul s-a angajat să se dezvolte în continuare și va depune toate eforturile pentru a pune în aplicare proiectele.

“A fost un an plin de provocări și de succese. Aș dori să subliniez faptul că forța și coeziunea comunității reprezintă cheia dezvoltării orașului. Adresez mulțumiri pentru dedicarea și munca asiduă a echipei Primăriei, fără de care nu am fi reușit să îndeplinim atât de multe realizări. Le mulțumesc locuitorilor din Borsec pentru încrederea acordată și sper ca împreună să putem continua pe această cale și în viitor. În același timp, vă doresc tuturor un Crăciun fericit și un An Nou plin de bucurii.”

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro