Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Toată lumea este recunoscătoare pentru reînnoirea clădirii școlii: am discutat cu elevi și profesori
Procesul de educația în Liceul Tehnologic Zimmethausen din Borsec s-a schimbat radical în ultima perioadă. Atât elevii, cât și profesorii sunt recunoscători pentru condițiile oferite de instituția reabilitată din fonduri europene.
2024-03-11
301

Am dorit să aflăm ce părere au profesorii și elevii școlii despre noile condiții oferite de instituția de învățământ. „Este revigorant atât pentru mine, cât și pentru copii să avem o astfel de atmosferă de lucru” - a declarat profesoara Kovács Júlianna. Ea consideră că introducerea tablelor inteligente este o idee genială, deoarece ajută foarte mult în procesul de învățare. „Tabla inteligentă este o invenție fantastică, iar folosirea aplicației Wordwall a fost o dorință veche a mea. Ne jucăm și în același timp învățăm foarte mult” – a explicat profesoara. „Avem echipamente moderne și de ultima generație. Ne aflăm într-un mediu în care fiecare elev și-ar dori să învețe și profesorii să predea” – ne-a împărtășit gândurile sale profesoara Cotrigășanu Cristina. A adăugat că elevii, datorită acestor echipamente, sunt mult mai interesați și entuziasmați să învețe lucruri noi, să dobândească noi cunoștințe.

Nu am putut ignora opiniile elevilor: „Cursurile sunt interesante în sălile de clasă renovate. Ne simțim foarte confortabil aici” -  au afirmat elevii, care au spus că noul mediu nu numai că a avut un impact pozitiv asupra orelor, dar și asupra atmosferei din clasă. După cum au explicat, în timpul renovării,  învățau în clase grupate, iar clădirea în care mergeau zi de zi era mai puțin izolată fonic, astfel că zgomotul influența procesul de învățare. În clădirea renovată nu mai există astfel de situații.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro