Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Să intre iubirea în casele noastre!
Crăciunul este cea mai frumoasă și intimă sărbătoare a noastră, ne oferă posibilitatea de a aprinde lumânări în spiritul iubirii. Acesta este momentul în care avem cu adevărat ocazia de a lua o pauză în lumea noastră rapidă și de a sărbători alături de cei dragi .
2022-12-23
574

Să nu uităm că trebuie să ne arătăm dragostea față de cei dragi. Evenimentele care ne schimbă viața nu se întâmplă departe de noi, ci aici lângă noi, în simplitatea vieții noastre de zi cu zi. Când venim în ajutorul compatrioților noștri, respectăm una dintre cele mai importante porunci: iubiți-vă aproapele ca pe voi înșivă.

Privind evenimentele din lume trebuie să înțelegem că acum este foarte important să fim o comunitate. Continuăm să trăim într-o perioadă în care incertitudinea și imprevizibilitatea domină viața de zi cu zi. De aceea, tot ceea ce are o adevărată putere de formare a comunității este de apreciat: iubirea unul față de celălalt, bunătatea și împăcarea.

În numele colegilor din primărie îmi exprim speranța că veți avea parte de liniște, dragoste și iubire cu ocazia sărbătorilor. Vă doresc un Crăciun Fericit și La Mulți Ani.

Mik József
Primar

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro