Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
S-a dat startul ultimei etape din proiectul POR
Am reușit să începem și faza a patra a proiectului realizat prin cadrul Programului Operațional Regional (POR), care se referă la construirea de locuințe sociale. Astfel, implementarea este în desfășurare în toate domeniile afectate de acest program: renovarea clădirilor școlii și a casei de cultură, precum și reabilitarea spațiilor publice și extinderea rețelei de drumuri.
2023-05-26
768

Proiectul prevede demolarea a patru clădiri aflate într-o stare avansată de degradare și construirea de noi locuințe sociale pentru categoriile defavorizate de locuitori din oraș. Trei clădiri sunt situate pe strada Petőfi Sándor iar încă una pe strada Nadășa. Clădirile care vor fi demolate nu aparțin patrimoniului cultural, nu sunt încadrate în categoria monumentelor istorice.

Clădirile noi construite vor găzdui în total 20 de locuințe sociale: 12 în imobilul de pe strada Petőfi Sándor care va fi cu două nivele, parter şi mansardă, și 8 locuințe în cealaltă clădire de pe strada Nadășa, care va fi tot cu două nivele. Construirea noilor imobile va fi însoțită de reabilitarea și construirea drumurilor de acces, respectiv amenajarea spațiilor publice aferente.

Una dintre cele mai importante investiții din ultimii ani în Borsec este realizată prin Programul Operațional Regional (POR). Este un proiect de peste 39 de milioane de lei, prin acest proiect sunt renovate mai multe clădiri publice din oraș, vor fi construite locuințe sociale și se vor realiza mai multe investiții în infrastructură.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro