Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Recensământ: începe vizita recenzorilor!
A început a doua etapă a recensământului din România: până pe 17 iulie recenzorii îi vor vizita pe toți cei care nu au răspuns încă sau au completat incomplet chestionarul de recensământ online în faza de autocompletare care s-a desfășurat în perioada 14 martie - 27 mai. În prima etapă, rata de participare în Borsec a fost extrem de ridicată: 93,5%.
2022-06-09
333
Etapa a doua se va desfășura până la data de 17 iulie.

În rândurile următoare am dori să evidențiem câteva aspecte care trebuie luate în seamă cu ocazia vizitei recenzorului.

Cel mai important lucru este să primiți recenzorul cu încredere, să-l lăsați să intre în casa dumneavoastră și să răspundeți la întrebările pe care vi le pune. În cazul în care ora propusă de către recenzor nu este convenabilă, asigurați-vă că stabiliți un nou interval de timp la care sunteți sigur că vă puteți întâlni cu el. Este important să completați chestionarul pentru toate persoanele care locuiau în gospodărie la data de 1 decembrie 2021: copii, adulți, persoane în vârstă și cei care sunt plecați de acasă sau se află temporar în străinătate. De asemenea, e bine să verificați dacă s-au completat corespunzător datele privind etnia, limba maternă și religia.

Documentelor pe care trebuie să le aveți la îndemână cu ocazia vizitei recenzorului: în primul rând, veți avea nevoie de codul numeric personal (CNP) al fiecărei persoane care locuiește în gospodărie, inclusiv al minorilor. De asemenea, va trebui să cunoașteți anul de construcție al imobilului în care locuiți și suprafața totală a camerelor din locuință. Cei care au studii superioare ar trebui să indice când, unde și ce studii au absolvit.

Informații privind programul recenzorilor din Borsec pot fi obținute de la primărie.

În privința participării în prima etapă a recensământului din România, trebuie să menționăm faptul că în Borsec aceasta a fost una extrem de ridicată. În total 2127 persoane au completat chestionarul online, care înseamnă o participare de 93,5%, prin care suntem pe locul patru în rândul localităților din județul Harghita. Pe această cale Primăria Borsec mulțumește locuitorilor din oraș pentru atitudinea pozitivă față de procesul de recensământ.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro