Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Reabilitarea școlii: elevii s-ar putea întoarce după vacanța de iarnă
Renovarea Liceului Tehnologic Zimmethausen se apropie de final. Dacă totul decurge conform planurilor, elevii se vor putea întoarce în clădire după vacanța de iarnă.
2023-09-07
734

Din renovarea începută toamna trecută, au rămas de efectuat câteva mici lucrări interioare, respectiv amenajarea curții. Conform celor spuse de primarul primarul Mik József, constructorul lucrează în mod continuu, dar pentru elevi școala va începe în această toamnă tot în locații externe.

„Ne străduim să terminăm lucrările până la vacanța de iarnă. În câteva zile vom încheita procedura de achiziție pentru mobilier, câștigătorul licitației va avea la dispoziție trei luni pentru producție” – a menționat edilul.

Renovarea clădirii face parte dintr-un proiect integrat care implică întregul oraș: în cadrul programului european POR se realizează  izolarea termică a clădirii școlii, renovarea interioară, înlocuirea rețelelor electrice și de încălzire, precum și crearea unei mansarde. În cadrul investiției se va renova și curtea, unde se va construi un teren de sport de 26 m * 16 m și o nouă zonă de joacă, iar în final se va amenaja și spațiul verde din jurul clădirii. Un element important al proiectului este implementarea unui sistem de acces cu carduri, ceea ce va spori securitatea instituției.

Pe perioada lucrărilor elevii de la școala primară s-au mutat în clădirea centrului cultural, iar elevii din clasele 5-8 și cei de la liceu învață în Vila 49, recent renovată.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro