Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Proiectul POR: a început o nouă etapă de lucrări
După o lungă perioadă de pregătiri, a început o nouă etapă a lucrărilor realizate în cadrul Programului Operațional Regional (POR): reabilitarea mai multor drumuri de acces, respectiv renovarea unor spații publice.
2023-05-24
988

Proiectul prevede în acest caz reabilitarea unor drumuri de acces (străzi) în cadrul localității: porțiunea dintre strada Nouă şi Nadăşa, a străzilor Minei, Mesteacănului, Făget, Mezei și construirea drumurilor în Poiana Mare către zone care au un potențial turistic ridicat, contribuind astfel în mod direct la dezvoltarea economică a orașului. Lungimea totală a drumurilor car vor fi reabilitate va fi de aproximativ 4 km. Pe aceste porțiuni de drum se va construi și infrastructura iluminatului public. În plus, în spatele primăriei vor fi amenajate locuri de parcare, teren de joacă și un teren de sport. În același timp vor fi amenajate spațiile verzi apropiate izvorului Kossuth și fostei vile nr.55, precum și zonele din spatele bisericii ortodoxe și de lângă terenul de sport Kerek. Pe aceste site-uri vor fi construite terenuri de tenis, locuri de joacă, alei. Suprafața spațiilor publice care vor fi renovate în vederea asigurării unor spații publice pentru petrecerea timpului liber și desfășurarea de activități sportive depășește 22 de mii de metri pătrați.

„Am avut unele dificultăți cu această parte a proiectului POR, dar în sfârșit am reușit să pornim lucrările. Noul antreprenor dorește să finalizeze cât mai mult din proiect până la sfârșitul anului” – a menționat primarul Mik József.

Una dintre cele mai importante investiții din ultimii ani în Borsec este realizată prin Programul Operațional Regional (POR). Este un proiect de peste 39 de milioane de lei, prin acest proiect sunt renovate mai multe clădiri publice din oraș, vor fi construite locuințe sociale și se vor realiza mai multe investiții în infrastructură.

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro