Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
O școală renovată, o nouă experiență de învățare
Acum o lună a început un nou capitol în viața Liceului Tehnologic Zimmethausen din Borsec. Instituția de învățământ este complet renovată și oferă o nouă experiență educațională atât elevilor, cât și profesorilor. Am discutat cu József Ferenczy, directorul liceului despre primele săptămâni petrecute în clădirea renovată.
2024-03-06
590

Cu ocazia reabilitării  au fost introduse multe instrumente inovatoare, care reprezintă o parte importantă a experienței educaționale. L-am întrebat pe directorul școlii despre schimbările care au avut loc în ultima lună. „Putem preda în condiții normale. După patru ani de pandemie și mutare, putem aprecia cu adevărat ceea ce avem”, a declarat Ferenczy. Directorul a adăugat că elevii sunt bucuroși să vină la școală, tratează cu respect toate elementele clădirii renovate, aproape nimic nu a fost deteriorat în această perioadă. Calitatea actului educațional  s-a îmbunătățit de când se pot folosi tablele interactive, instrumentele digitale și echipamentele de laborator. „Din momentul în care profesorii au la dispoziție mai multe instrumente și facilități, calitatea educației s-a schimbat. Copiii din ziua de azi au aptitudini de învățare vizuală, memorează ceea ce văd. Cu ajutorul mijloacelor vizuale putem transmite mai eficient materia din programa școlară.” Directorul instituției și-a exprimat speranța că mediul modern va contribui și la creșterea rezultatelor școlare ale elevilor. În același timp directorul este optimist în ceea ce privește viitorul, deoarece noul mediu va îmbunătăți considerabil calitatea educației din Borsec.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro