Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Nu neglijați pregătirile pentru sezonul rece!
În data de 18 septembrie, un incendiu de proporții a izbucnit la casa familiei Kiss din Borsec. Incidentul subliniază din nou importanța pregătirii sistemelor de încălzire înainte de începerea sezonului rece.
2022-09-27
447

„În ultimii ani nu am avut probleme de acest gen, populația a înțeles că aceste pregătiri sunt pentru siguranța lor" - a declarat adjunctul comandantului pompierilor voluntari, Simon Zsolt. După spusele dânsului, pentru a evita incendiile, toți proprietarii de imobile trebuie să își verifice sistemele de încălzire, lucru care este reglementat și prin lege. Pompierul voluntar a subliniat faptul că reglementările prevăd curățarea coșurilor de fum la fiecare 3 luni, dar cel mai important este verificarea înainte de venirea iernii. Pe lângă curățarea acestora trebuie verificată și starea lor, deoarece este posibil să necesite reparații, la fel și sobele cu lemne. De asemenea, merită să vă uitați la instalația electrică a proprietății pentru că pe timp de iarnă consumului de energie electrică este mai mare. „Este foarte important ca toată lumea să ia aceste măsuri, deoarece este singura modalitate de a preveni apariția unor probleme. Înainte erau multe incendii din cauza neglijenței, dar, din fericire, majoritatea oamenilor sunt acum conștienți de importanța pregătirii pentru sezonul rece", a precizat Simon.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro