Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Începe Vara Festivalurilor din Borsec!
Și în această vară am pregătit programe interesante și variate. Scopul nostru este să oferim experiențe de neuitat locuitorilor din Borsec și oaspeților noștri. Oferta din acest an este specială prin faptul că oferim evenimente de stiluri și teme diferite, astfel încât oricine își poate găsi oportunitatea de relaxare potrivită.
2024-07-05
449

Evenimentul nostru de deschidere a verii este Festivalul Random Festival, care va avea loc în acest weekend. Evenimentul de două zile are ca invitat principal pe Bagossy Brothers Company, dar programul include și alți interpreți populari precum Contrast Live Band, Dinamic, Dreamflow, Friday Rehab și Dalma.

Două săptămâni mai târziu, între 19-21 iulie, va avea loc Ceaun Borsec Festival. Acest eveniment pe lângă programele muzicale oferă și experiențe gastronomice pentru vizitatori. Printre interpreți se numără faimosul Zdob și Zdub, Parno Graszt, Kale Lulugyi și Cuibul.

Începutul lunii august este rezervat Zilelor Orașului Borsec. Între 2-4 august cei interesați vor avea parte de programe variate și interpreți renumiți, care vor asigura o distracție pe cinste. Printre artiști se numără Cargo, Alina Eremia, 3+2 Együttes, Bekecs Néptáncegyüttes, No Sugar și DJ Sasha Lopez.

În încheierea sezonului de festivaluri, vom organiza între 16-18 august, vom organiza Borsek Fest – Festivalul Nostalgiei, care evocă atmosfera vremurilor de altădată. La eveniment vor cânta Vintage Dolls, Mirabela Dauer, Operettissimo, Csíki Kamarazenekar, Amigo Band și LeV&End.

Evenimentele orașului nostru oferă oportunități excelente de relaxare și acumulare de experiențe, prin diversitatea muzicii, culturii și gastronomiei. Să înceapă Vara Festivalurilor din Borsec!

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro