Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Fontana a acordat vouchere pentru elevii cu rezultate remarcabile
În cadrul unei ceremonii organizate marți de Inspectoratul Școlar Județean Harghita, Spa&Balneo Fontana a premiat elevii și profesorii care au obținut rezultate deosebite la Limba și literatura română în cadrul examenelor naționale.
2023-07-18
679

Evenimentul desfășurat în Casa Corpului Didactic "Apáczai Csere János” din Miercurea Ciuc a fost deschis de către Manuela Nicoleta Stîngă, inspector școlar de limba și literatura română.  După cum a precizat, este al treilea an consecutiv când inspectoratul premiază elevii de limbă română și maghiară care obțin rezultate remarcabile la examenele de limba și literatura română. „Aici sunt elevi care au depășit așteptările. Voi sunteți dovada că se pot obține rezultate excelente, iar comunitatea noastră trebuie să știe despre voi și despre profesorii voștri.”

Meritele elevilor și profesorilor prezenți la ceremonie au fost adresate și de către Demeter Levente, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Harghita. Conducătorul instituției și-a manifestat bucuria asupra faptului că și în mediul rural au fost obținute rezultate excelente la examenele de limba română. „Mulțumim centrului Fontana pentru că acordă atenție elevilor și sunt prezenți ca sponsori la această ceremonie.” Aceeași opinie și-a împărtășit Cristi Glodeanu, inspector școlar general adjunct.  „Puține sunt acele companii care mai acordă importanță sprijinirii elevilor. Orice investiție în tineri este pentru viitor. Din fericire, mai există exemple care țin cont de acest lucru.”

Elevii și profesorii premiați au fost felicitați și de către Zsolt Szabó, fostul prefect al județului Harghita, profesor de limba română. Profesorul a subliniat că premierea este o sărbătoare specială, chiar dacă zvonurile negative legate de județul Harghita încearcă să o umbrească. „Noi cunoaștem realitatea din județ, știm că elevii și profesorii își doresc să ofere tot ce au mai bun. De ce să înveți puțin când poți să înveți mai mult? De ce să fii mediocru când poți să obții rezultate remarcabile?” a subliniat Szabó.

În cadrul ceremoniei, 40 de elevi și 35 de profesori au primit bilete de intrare gratuite de o zi la Fontana Spa&Balneo, valoarea totală a voucherelor depășind suma de 7500 de lei.

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro