Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
Fiecare vot contează!
Peste 2000 de alegători din Borsec sunt așteptați duminică la urne pentru a-și alege primarul, președintele consiliului județean, dar și pe cei care vor face parte, timp de patru ani, din consiliul local și cel județean, respectiv din parlamentul european.
2024-06-07
339

La scrutinul de duminică, cetățenii români își exercită dreptul de vot pe baza unuia dintre următoarele acte de identitate: cartea de identitate, cartea electronică de identitate, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate ori pașaportul diplomatic, pașaportul diplomatic electronic, pașaportul de serviciu sau pașaportul de serviciu electronic, iar în cazul elevilor din școlile militare - carnetul de serviciu militar. Actele trebuie să fie valabile în ziua votării.

Totodată, cetățenii Uniunii Europene înscriși în lista electorală complementară își pot exercita dreptul de vot pe baza oricărui document valabil care le atestă identitatea. Alegătorul european care nu este înscris în lista electorală complementară poate vota în baza documentului ce îi atestă identitatea emis de statul membru al Uniunii Europene al cărui cetățean este, însoțit de documentul privind adresa în România sau în baza certificatului de înregistrare sau a cărții de rezidență permanentă, fiind înscris în lista electorală suplimentară-precizează BEC.

Primim cinci buletine de vot!

Este bine de știut că alegem primarul, consilierii locali, președintele consiliului județean și consilierii județeni, precum și deputații în Parlamentul European, printr-un singur tur de scrutin. Votarea are loc pe 9 iunie, de la ora 7 dimineața până la ora 10 seara. Dacă considerăm important să avem un cuvânt de spus în viața comunității noastre, atunci să ne dedicăm timpul necesar acestui proces. Cele mai importante informații legate de alegeri le puteți citi aici.

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Izvoarele - ziar de interes local
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro