Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Știri
FestivalAugust în Borsec, începem cu Zilele Orașului
Când vorbim despre primul weekend din august, cu siguranță ne vine în minte festivalul Zilele Orașului Borsec. Între 5-7 august vom prezenta comorile noastre locale în zona de festival din Hármasliget, dar nu vor lipsi desigur nici invitații de marcă.  
2022-08-02
970

Seara de vineri este rezervat iubitorilor electro-dance, Marc Rayen, DJ Dewil, MC Anuryh vor încinge atmosfera. Sâmbătă și duminică avem o listă lungă de interpreți și formații, iar seara avem invitați de marcă: suntem convinși că trupele Honeybeast și 3 Sud Est vor trezi interesul multora. Programul detaliat poate fi consultat apăsând pe acest link.

Seria de festivaluri va continua și după zilele orașului. Între 12 și 14 august se desfășoară ediția a doua SMARTFest, festival de Suflet, Muzică și Artă. După cum declară organizatorii, evenimentul ne provoacă să ne punem mintea, sufletul și corpul în mișcare, într-un eveniment multi-disciplinar cu tema »Conștiința«. Vor fi prezenți  speakeri ca Dumitru Constantin Dulcan, Maia Morgenstern, Carol-Eduard Novak, Bernhard Moestl și 33 de ateliere practice și de body & mind. Patru concerte incendiare vor fi susținute de trupe precum 4S Street, The Motans, Republic(Ungaria), EMAA. Programul festivalului poate fi consultat apăsând pe acest link.

În următorul week-end îi invităm din nou pe toți cei interesați la o călătorie în timp, în frumoasa staţiune Borsec. În perioada 19-21 august, la cea de-a noua ediție a Festivalului Nostalgic, vom reînvia episoade din viaţa staţiunii de la începutul secolului XX. Vom reveni cu informații în legătura cu acest festival cu adevărat deosebit pe pagina de Facebook al evenimentului.

 

 

Înapoi
Calendar evenimente
Contact rapid

Date de contact Primăria Borsec
Adresa: strada Carpați nr. 6/A, Borsec
Telefon: +40-266-337 001

Orar Primăria Borsec
Luni: 09.00 – 13.00
Marti: 09.00 – 13.00
Miercuri: 09.00 – 13.00
Joi: 09.00 – 13.00
Vineri: 09.00 – 13.00

Purtător de cuvânt
Rédai Botond
Email: press@primaria-borsec.ro

Newsletter
Abonati-vă la newsletter pentru a primi cele mai noi informații!
Arhiva stiri
 
 
 
Stațiunea balneară Borsec are resurse bogate și diverse, dintre care sunt remarcabil de importante resursele sale naturale.
Dintre resursele naturale, au un rol remarcabil de importante apele minerale, datorită valorii lor comerciale și balneologice.
BorsecPanorame superbe, izvoare de energie și ospitalitatea borsecenilor – e invitația noastră, o invitație sănătoasă în Poiana Zânelor

Mulțumim pentru sprijin fotografilor :
Benkes Zsolt, Móga Attila, Ioan Ungureanu

Pagina este sub constructie!
Contact
+40 266 337 001
primaria@primaria-borsec.ro
Str. Carpați, Nr. 6/A, localitate Borsec, județ Harghita, 535300, România
Ghiseul.ro